Una piscina i el logotip de Lidl
CONSUM

Digues adeu a la brutícia de la piscina sense gastar gaires diners gràcies a Lidl

Lidl té el necessari perquè la piscina estigui impol·luta per utilitzar-se durant tota la temporada d'estiu

Si tens una piscina, saps com n'és d'important mantenir-la neta i en perfectes condicions. Una piscina ben cuidada no només és més atractiva, sinó que també és més segura i saludable per a tots aquells que en gaudeixen. El lot per netejar piscines de Lidl és el que necessites per tenir-la sempre a punt.

De la marca Bestway, és una eina essencial per a qualsevol propietari de piscina que vulgui mantenir el seu oasi d'aigua cristal·lina i lliure d'impureses. A més, ara tens l'oportunitat d'aconseguir-ho al millor preu gràcies a la rebaixa que li ha aplicat Lidl. Per tan sols 64,99 € tindràs la teva piscina en perfecte estat durant tot l'estiu.

De què es compon aquest lot per netejar piscines de Lidl?

El lot neteja piscines de Lidl és un kit complet dissenyat per facilitar la neteja i el manteniment de la teva piscina. Aquest lot inclou tot allò que necessites per mantenir l'aigua de la teva piscina neta i lliure de residus. Amb eines d'alta qualitat i fàcils de fer servir, aquest lot és ideal tant per a piscines grans com petites.

El lot inclou diversos components essencials que t'ajudaran a mantenir la piscina en perfectes condicions:

- Xarxa de recollida de fulles. Aquesta xarxa és perfecta per recollir fulles, insectes i altres residus que suren a la superfície de l'aigua. El disseny ergonòmic en facilita l'ús i permet una neteja ràpida i eficient.

- Raspall de parets i terra. Aquest raspall és ideal per netejar les parets i el fons de la piscina. Les cerres resistents eliminen la brutícia i els dipòsits d'algues, deixant les superfícies impecables.

- Mànega d'aspiració. La mànega d'aspiració es connecta fàcilment al sistema de filtració i permet aspirar la brutícia i els residus del fons de la piscina. És una eina essencial per mantenir l'aigua clara i neta.

- Termòmetre flotant. Aquest termòmetre et permet controlar la temperatura de l'aigua de la piscina. D'aquesta manera t'asseguraràs que sempre estigui al rang ideal per al bany.

Set per netejar piscines de Lidl

Els punts a favor d'usar el lot neteja piscines de Lidl

Per començar és fàcil d'utilitzar. Tots els components del lot estan dissenyats per no complicar-nos la vida. Fins i tot per a aquells que no tenen experiència prèvia en el manteniment de piscines.

D'una altra banda, amb aquest lot, pots fer totes les tasques de neteja de la teva piscina de manera ràpida i eficient, estalviant temps i esforç. A més, tots els materials que s'han utilitzat per fabricar-lo són d'alta qualitat, garantint-ne la durabilitat. Per això, estaràs invertint en una cosa que et durarà anys.

Set per netejar piscines de Lidl

Així mateix, mantenir la teva piscina neta no només en millora l'aparença. També fa que l'aigua sigui més saludable per nedar. I és que el que aconsegueix és reduir el risc d'infeccions i malalties.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: