Un gat gran davant d'una botiga amb el logotip de Lidl.
CONSUM

L'article de Lidl que mantindrà la teva mascota feliç i activa sense sortir de casa

Lidl vol que la relació amb la nostra mascota millori i puguem passar més estones de qualitat amb ella

Si ets propietari d'un gat, saps com n'és d'important mantenir la teva mascota entretinguda i activa. El lot de joguines per a gats de Lidl és la solució perfecta per proporcionar hores de diversió i exercici al teu felí. Aquest conjunt està dissenyat per satisfer els instints naturals de caça i joc dels gats, contribuint al benestar físic i mental.

Per 5,99 € tens un lot que farà que gaudeixis jugant amb el teu gat. Pots guardar-ho còmodament a qualsevol lloc, ja que amb prou feines ocupa espai. Lidl vol que tant tu com la teva mascota pugueu dedicar-vos aquest temps.

Varietat de joguines en un sol lot

El lot per a gats de Lidl inclou una àmplia varietat de joguines que mantindran la teva mascota ocupada. Des de pilotes amb so fins a joguines amb plomes, cada peça està pensada per estimular els sentits del teu gat. Aquesta diversitat assegura que el teu felí no s'avorreixi i sempre tingui alguna cosa nova per jugar.

Gatets jugant amb joguines a prop d'una caseta de roba en una habitació amb una planta al fons.

El joc és fonamental per a la salut dels gats. Els ajuda a mantenir un pes saludable, en millora la coordinació i els proporciona l'exercici necessari per evitar problemes de salut com ara l'obesitat. A més, el joc també té beneficis mentals, ja que ajuda a reduir l'estrès i l'ansietat, mantenint el teu gat feliç i relaxat.

Una de les preocupacions principals en comprar joguines per a gats és la seguretat. El lot de joguines per a gats de Lidl està fet amb materials segurs i duradors, dissenyats per suportar el joc rude. No conté peces petites que puguin representar un risc d'asfíxia i garanteix que el teu gat pugui jugar de manera segura.

El lot de Lidl que t'ajudarà a estimular el teu gat

Aquest lot de joguines està dissenyat no només per a l'exercici físic, sinó també per a l'estimulació mental. Les joguines interactives i els trencaclosques del lot desafien la intel·ligència del teu gat, mantenint-lo ocupat i estimulant la seva ment. Això és especialment beneficiós per a gats que passen molt de temps sols a casa.

Joguines per a gats davant d'un cartell de Lidl.

Aquest complet conjunt inclou una canya amb penjoll amb una longitud de 40 centímetres, perfecta per interactuar amb el teu gat i fomentar el seu instint caçador. També té un coixí amb menta que és un estimulant excel·lent per mantenir el teu gat interessat i relaxat.

A més, el lot inclou un ocell i un ratolí, dues joguines clàssiques que sempre són un èxit entre els felins. La joguina de sisal és ideal perquè el teu gat pugui esgarrapar i mossegar, ajudant a mantenir les ungles en bon estat.

Aquest lot de joguines pesa 120 grams i està fabricat amb materials d'alta qualitat com ara fusta, polièster, alumini i sisal, garantint durabilitat i seguretat per a la teva mascota. No s'han de rentar a màquina, tampoc facis servir blanquejadors ni els assequis en assecadora, no els planxes ni els rentis en sec. Això assegurarà que les joguines mantinguin la seva forma i funcionalitat durant més temps.

Preus i ofertes actualitzats el dia 01/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: