Imatge de cantonada de botiga gran de Lidl, amb vidrieres, des de l'exterior
CONSUM

Arrasa a Lidl el producte per tenir il·luminat el jardí sense gastar res de llum

Lidl aconsegueix destacar amb aquest llum per a la qual no necessitaràs endolls per fer-la funcionar

A la recerca de solucions d'il·luminació sostenibles i econòmiques, Lidl ha llançat un producte que està sent tot un èxit. Aquest no és un altre que un llum de jardí solar que funciona sense necessitat d'electricitat. Les unitats disponibles estan volant i Lidl ja avisa que està a punt d'esgotar-se.

Aquest innovador dispositiu és una opció accessible per a totes les butxaques, ja que només costa 5,99 euros. Gràcies a ell podràs aconseguir una il·luminació exterior que no et suposi una despesa, més enllà de comprar el llum. És l'accessori que no sabies que necessitaves per al teu jardí, però que esdevindrà un imprescindible.

Funciona amb energia solar i té encès automàtic

Aquest llum de jardí solar de Lidl té un panell solar que absorbeix la llum del sol durant el dia i la converteix en energia. Això vol dir que no necessites endolls ni cables perquè funcioni. Per tant, se'n facilita tant la instal·lació com l'ús.

D'altra banda, gràcies a un sensor de llum integrat, aquest llum s'encén automàticament al capvespre i s'apaga a l'alba. D'aquesta manera, el teu jardí estarà sempre il·luminat sense necessitat que hagis d'accionar cap botó. Això suma comoditat i una gran utilitat a aquest llum de Lidl.

Llum de jardí de Lidl

Pel que fa al disseny, aquest és compacte i elegant adaptant-se a qualsevol estil de decoració exterior. La seva aparença moderna i discreta la converteix en una addició atractiva per a qualsevol jardí. Té 15 centímetres de diàmetre, però això no implica que no tindrem prou llum.

Com que és a l'aire lliure, és important que sigui resistent, i ho és. Fabricada amb materials d'alta qualitat, aquesta llum solar és resistent a la intempèrie, cosa que la fa ideal per al seu ús en exteriors. No t'hauràs de preocupar per la pluja o el sol intens, ja que està dissenyada per suportar diverses condicions climàtiques.

Per què està arrasant aquesta llum de jardí de Lidl?

Hi ha diferents raons que estan fent que els clients es fixin en aquest llum de Lidl, començant pel seu estalvi energètic. En funcionar amb energia solar, aquesta llum de jardí et permet estalviar a la factura de la llum. A més, com que no necessita electricitat, contribueixes a la reducció d'emissions de carboni.

La seva instal·lació és molt senzilla, ja que només necessites col·locar-la en un lloc on rebi prou llum solar durant el dia i no requereix cables ni endolls. Un altre punt fort és que gairebé no requereix manteniment. Només cal assegurar-te que el panell solar estigui net i lliure d'obstruccions perquè pugui absorbir la llum del sol de manera eficient.

Tres clientes caminen en direcció a l'entrada de la botiga *Lidl

És de gran utilitat, sobretot quan la llum natural comença a escassejar. L'encesa automàtica al vespre proporciona una il·luminació constant i segura per al teu jardí. Això és especialment útil per evitar accidents i millorar la visibilitat a les àrees exteriors de casa teva.

Preus i ofertes actualitzats el dia 19/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: