Primer pla de les portes d´una botiga Mercadona, exterior
CONSUM

L'alternativa a l'aigua més hidratant i rica en antioxidants que ofereix Mercadona

Amb gran èxit entre les persones esportistes, aquesta beguda cada vegada està aconseguint més èxit

L'aigua de coco 100 % natural de Mercadona és una opció excel·lent per a aquells que busquen una beguda refrescant i saludable. Amb nombrosos beneficis per a la salut, sabor natural i presentació convenient, ha esdevingut una elecció popular entre els consumidors.

Aquest producte de Mercadona està triomfant entre els qui busquen hidratar-se de manera natural, aprofitant totes les propietats beneficioses del coco. Amb la seva presentació en bric, és fàcil de portar i consumir en qualsevol moment del dia. Es ven en format d'1 litre i el preu és de 2,60 €.

Compta amb beneficis interessants per a la salut

L'aigua de coco 100 % natural és una beguda refrescant i saludable que pots trobar a Mercadona. Amb la seva presentació en bric, és fàcil de portar i consumir en qualsevol moment del dia. Com ja t'hem dit, no deixa de guanyar cada cop més adeptes.

Envàs d'aigua de coco 100% natural davant d'una botiga.

L'aigua de coco és coneguda per ser una de les millors begudes per a la hidratació natural. Rica en electròlits com ara potassi, magnesi i sodi, ajuda a reposar els minerals perduts durant l'exercici físic i les activitats diàries. A més, és baixa en calories i no conté greixos, cosa que la converteix en una alternativa saludable a les begudes ensucrades.

El consum regular d'aigua de coco pot oferir diversos beneficis per a la salut. Gràcies al seu contingut en antioxidants, pot ajudar a combatre els radicals lliures i reduir el risc de malalties. També s'ha demostrat que l'aigua de coco millora la digestió, promou una pell saludable i ajuda la funció cardiovascular perquè manté un equilibri adequat d'electròlits al cos.

Una beguda recomanada per a esportistes

Per als esportistes i persones actives, l'aigua de coco és una opció d'hidratació excel·lent. La seva composició natural ajuda a mantenir el nivell d'hidratació durant i després de l'exercici, millorant el rendiment i la recuperació muscular. A més, com que no conté sucres afegits ni conservants, és una opció més saludable que moltes begudes esportives comercials.

L'aigua de coco de Mercadona destaca pel sabor refrescant i natural. Sense afegits artificials, conserva l'autèntic gust del coco i ofereix una experiència de sabor pura i deliciosa. Aquesta beguda és perfecta per consumir sola, com a base per a batuts o fins i tot per afegir un toc tropical a les teves receptes preferides.

La presentació en bric de l'aigua de coco de Mercadona és molt pràctica. L'envàs és fàcil de transportar, emmagatzemar i consumir, cosa que et permet portar-lo amb tu a qualsevol lloc. Sigui al gimnàs, a l'oficina o durant una sortida a l'aire lliure, podràs gaudir d'aquesta beguda saludable en qualsevol moment.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: