Façana d?una botiga Mercadona amb una bandera de Mèxic en un cercle superposat.
CONSUM

L'última novetat de Mercadona que sembla extreta d'un restaurant mexicà

Ja la pots trobar disponible a totes les seves botigues i comprovar per què a tants clients els ha encantat

Mercadona té sempre novetats a totes les seves seccions. A la de carnisseria solen ser força freqüents i, a més, sorprenents per als seus clients. La darrera incorporació ha estat una broqueta moruna amb un sabor molt especial.

La broqueta mexicana de pollastre de Mercadona és una opció perfecta per a aquells que busquen un menjar ràpid i deliciós amb un toc exòtic. Aquest producte combina la sucositat del pollastre amb una mescla d'espècies mexicanes, creant una experiència gastronòmica única que no et voldràs perdre. Es ven amb safates d'aproximadament 400 grams que costen sobre quatre euros.

Mercadona porta el sabor mexicà al seu nou producte

La broqueta mexicana de pollastre de Mercadona destaca pel seu sabor autèntic i vibrant. Les espècies mexicanes utilitzades en la preparació li donen un toc picant i saborós que et transportarà directament a Mèxic. És ideal per a aquells que gaudeixen dels sabors forts i ben condimentats.

Safata de broquetes mexicanes de pollastre cru envasats.

Està elaborat amb ingredients d'alta qualitat, garantint una experiència culinària superior. El pollastre és tendre i sucós, i les espècies estan perfectament equilibrades per oferir un sabor deliciós sense ser aclaparador. Aquest enfocament en la qualitat assegura que cada mos sigui tan bo com l'anterior.

La broqueta mexicana de pollastre és una opció saludable i nutritiva. El pollastre és una font excel·lent de proteïnes magres, i com que està preparat amb espècies naturals, no conté additius artificials. Això el converteix en una opció ideal per a aquells que busquen mantenir una dieta equilibrada sense renunciar al sabor.

Fàcil i ràpid de preparar

Un dels grans avantatges de la broqueta mexicana de pollastre és la seva facilitat de preparació. Només necessites uns minuts per escalfar-lo i estarà a punt per gaudir-ne. Aquesta característica fa que sigui una opció ideal per a dinars ràpids, sopars improvisats o fins i tot per portar a una barbacoa.

Tens moltes maneres de fer-ho. Pots fregir-les a la paella, a la barbacoa com ja t'hem dit, a la fregidora d'aire o a la planxa. Tot dependrà de com vols que sigui de saludable la preparació.

El format en vareta de la broqueta mexicana fa que sigui perfecte per compartir. És una opció excel·lent per a reunions amb amics i familiars, on cada persona pot gaudir de la seva broqueta. Fins i tot, si vols, pots treure-ho de la broqueta i que cada persona es reparteixi la quantitat que vulgui.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: