Perfil de l'entrada d'una botiga de *Mercadona
CONSUM

L'aliment que arrasa a Mercadona i hauries de tenir al teu rebost: moltes vitamines

Mercadona veu com els clients demanen aquest producte gràcies a les seves propietats interessants

L'albercoc és una fruita deliciosa i nutritiva que ha guanyat popularitat en els darrers anys. A Mercadona, podeu trobar albercocs frescos i d'alta qualitat en una pràctica safata. Són molts els clients de la cadena que ja han volgut emportar-se'ls a casa per incorporar-los a la seva dieta.

L'albercoc és una fruita petita i rodona, de color groc ataronjat, amb una pell suau i una polpa sucosa. És conegut pel seu sabor dolç i lleugerament àcid. Aquesta fruita és originària d'Àsia Central, encara que es cultiva a moltes parts del món, incloent-hi Espanya, d'on procedeixen els que ven Mercadona.

Aconsegueix a Mercadona una fruita amb molts beneficis

L'albercoc és una font excel·lent de vitamines i minerals essencials. Conté vitamina A, vitamina C, potassi i fibra dietètica. Aquests nutrients són crucials per mantenir una bona salut i prevenir malalties.

Safata d'albercocs

La vitamina A present als albercocs també és essencial per a la salut ocular. Consumir albercocs regularment pot ajudar a prevenir problemes de visió i mantenir els teus ulls en bon estat. A més, són plens d'antioxidants, com els carotenoides i els flavonoides, que ajuden a combatre el dany cel·lular i reduir el risc de malalties cròniques.

Així mateix, gràcies al seu alt contingut en fibra, l'albercoc pot millorar la digestió i prevenir problemes com el restrenyiment. La fibra també ajuda a mantenir un pes saludable i a controlar els nivells de sucre a la sang.

Com incorporar l'albercoc a la dieta

Mercadona ofereix albercocs frescos en una pràctica safata, ideal per als que busquen comoditat i qualitat. Aquesta és perfecta per mantenir la fruita en bon estat i facilitar el seu emmagatzematge a la nevera. Té un pes aproximat de 700 grams i el preu és de 3,69 euros el quilo.

Els albercocs són perfectes per menjar entre menjars. Podeu portar una safata d'albercocs de Mercadona a la feina o a l'escola i gaudir d'un snack saludable i deliciós.

Els albercocs són ideals per preparar postres. Pots fer pastissos, melmelades o simplement servir-los amb iogurt i mel. A més, també són molt recomanables per afegir els teus batuts matutins per aconseguir energia.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: