Home aixecant peses en un gimnàs amb el logotip de Lidl superposat.
CONSUM

L'accessori perfecte per portar a l'entrenament que Lidl ven com a xurros

Lidl pot sumar un nou èxit gràcies a aquest article que ha esdevingut un dels més demandats

Si cerques un accessori pràctic i funcional per a les teves sessions d'entrenament, Lidl té alguna cosa que t'interessa. A més, és un article que segurament mai no hagis pensat que necessites. Però una vegada que el coneguis es convertirà en un dels teus imprescindibles.

L'ampolla magnètica de fitness de 800 ml de Lidl és una opció que no es pot passar per alt. Amb un preu accessible de només 7,99 euros, aquesta ampolla ofereix una sèrie de característiques que la fan ideal per a qualsevol entusiasta del fitness.

Amb recipient per portar els suplements

L'ampolla magnètica de fitness de Lidl no és només un recipient per a líquids, és un accessori multifuncional dissenyat per facilitar la rutina d'exercicis. Una de les característiques més destacades és el suport magnètic per al mòbil i altres aparells. Aquest et permet tenir el dispositiu sempre a mà, ja sigui per seguir una rutina d'exercicis o per escoltar música mentre entrenes.

Components d´una ampolla de plàstic verd amb un fons borrós d´un logotip de supermercat.

A més, compta amb un suport per guardar la targeta del gimnàs, cosa que afegeix un nivell extra de conveniència. No t'has de preocupar per perdre la targeta o deixar-te-la a casa. També inclou un recipient addicional per a complements en pols, perfecte per portar els suplements nutricionals.

L'ampolla també inclou un colador que us permet gaudir de batuts cremosos. És ideal per a aquells que prefereixen portar les begudes proteiques al gimnàs. A més, és hermètica i apta per al rentaplats, cosa que en facilita la neteja i el manteniment.

Lleugera i fàcil de transportar

Disponible en tres colors atractius: negre, vermell i turquesa, aquesta ampolla no només és funcional sinó també estilosa. La seva capacitat d'aproximadament 0,8 litres és perfecta per mantenir-te hidratat durant les sessions d'entrenament. Les mides de l'ampolla són 23,8 x 10,39 cm, i el pes total és de 305 g, i és lleugera i fàcil de transportar.

Fabricada en polipropilè i equipada amb un imant, aquesta ampolla és duradora i resistent. No obstant això, és important tenir en compte que no permet l'ús al microones. La marca Crivit, coneguda pels seus productes d'alta qualitat, dona suport a aquesta ampolla, assegurant que estàs adquirint un producte fiable i durador.

Tres ampolles dʻaigua de colors verd, negre i vermell amb un fons borrós dʻun logotip.

Amb el seu disseny funcional i preu accessible, aquesta ampolla es converteix en una excel·lent inversió per mantenir-te hidratat durant les sessions d'exercici. És per això que s'ha convertit en un dels articles de més èxit de Lidl. Un altre més per a la col·lecció de la cadena alemanya.

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: