Persones gaudint d'una graellada a l'aire lliure amb el logotip de Lidl a la part superior dreta.
CONSUM

Els 4 millors accessoris de Lidl que són imprescindibles per als teus àpats d'estiu

Lidl vol que aquest estiu siguis el rei de la barbacoa fent-te molt més còmoda la preparació i el cuinat

Si ets un amant de les barbacoes, Lidl té una gamma d'accessoris que faran que la teva experiència culinària sigui encara més plaent. Des de motlles per a hamburgueses fins a suports per a pollastre, aquests productes estan dissenyats per millorar el sabor dels teus menjars. A més de fer-te molt més còmode el cuinat.

Es venen per separat, però igualment són una opció molt econòmica. Cadascun dels accessoris per a barbacoa de Lidl tenen un preu de 5,99 euros. En pocs plans ja tindràs amortitzada la inversió que hi facis.

Els millors accessoris de Lidl per fer una barbacoa

Lidl ofereix una gamma d'accessoris per a barbacoa que són funcionals i assequibles. Són una excel·lent inversió per a qualsevol amant de les graellades. Ja sigui per preparar hamburgueses, costelles, cuixes de pollastre o un deliciós pollastre rostit, aquests accessoris us ajudaran a aconseguir resultats perfectes cada vegada.

Tots aquests accessoris estan fets d'acer inoxidable i plàstic, materials que en garanteixen la durabilitat i la resistència. La graella i la cistella de graella també estan fetes d'acer inoxidable, cosa que assegura una llarga vida útil i un rendiment òptim.

- Motlle per a hamburgueses

El motlle per a hamburgueses de Lidl és ideal per als que busquen preparar hamburgueses de carn o vegetals amb una forma perfecta. Aquest motlle no només us ajuda a donar-los una forma uniforme, sinó que també inclou les marques característiques d'una graella. Això dona a les teves hamburgueses un aspecte professional.

Amb un diàmetre d'11 cm i un pes de 230 g, aquest motlle està fet dʻacer inoxidable i plàstic, garantint durabilitat. Les hamburgueses són un dels atractius més grans de la barbacoa. D'aquesta manera, les podràs preparar tu mateix agafant carn de la teva confiança i de qualitat.

Màquina per fer gofres amb el logotip d'una botiga de fons.

- Set d'adob

El set d'adob és perfecte per preparar i untar deliciosos marinats, assegurant que el teu menjar sigui sucós i aromàtic. Aquest set inclou un bol amb una pràctica escala interior i un suport. També hi ve un pinzell de silicona per untar i greixar amb neteja.

El mànec del bol també es pot utilitzar com a suport per al pinzell, cosa que en facilita l'ús i l'emmagatzematge. Amb un pes de 215 g, aquest set és un accessori essencial per a qualsevol amant de les barbacoes. L'adob farà que els teus plats siguin molt més saborosos.

Estris de cuina davant d'un logotip de supermercat.

- Suport per a carns

El suport per a carns de Lidl és un accessori 2 en 1 que es pot utilitzar per ambdós costats. Una banda està pensada per preparar costelles i cuixes de pollastre, i l'altra per preparar peces senceres. Aquest suport compta amb anses de fusta extraïbles i és apte tant per al forn com per a barbacoes amb tapa.

És termoresistent fins a 250 °C (sense les anses de fusta), cosa que ho fa extremadament versàtil. Amb unes mides de 28 x 12 x 8 cm aproximadament i un pes de 278 g, aquest suport està fet d'acer inoxidable. Aporta una comoditat increïble per al cuinat.

Un prestatge de metall i ganxos de fusta davant d'un cartell borrós d'un supermercat.

- Suport per a pollastre

Per a aquells que gaudeixen d'un bon pollastre rostit, el suport per a pollastre de Lidl és una excel·lent opció. Aquest suport permet que el pollastre quedi cruixent per fora i sucós per dins. Això gràcies al seu recipient que permet fer al vapor sucs condimentats.

Igual que el suport per a carns, és apte per a forn i barbacoes amb tapa i és termoresistent fins a 250 °C. Amb unes mides d'aproximadament 19,5 x 10 cm i un pes de 230 g, aquest suport és una eina indispensable per a qualsevol graella.

Suport de metall cilíndric amb base circular davant d'un fons borrós d'un logotip.

Preus i ofertes actualitzats el dia 11/07/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Consum

Més notícies: