Muntatge de Miquel Blázquez amb el logotip d'E-Notícies
BRANDED CONTENT

Miquel Blázquez arriba a E-Notícies per seguir l'actualitat del FC Barcelona

El diari reforça la seva aposta per la informació esportiva amb una signatura de pes

Miquel Blázquez Font és el nou home Barça a E-Notícies. El jove periodista de 24 anys serà l'encarregat de seguir l'actualitat del FC Barcelona al diari des d'avui mateix. Blázquez arriba a la redacció del diari amb una clara missió: aportar la seva mirada i tota la seva experiència del món Barça per publicar informació contrastada, de qualitat i feta per als aficionats culers.

Format a la Universitat Autònoma de Barcelona, Miquel Blázquez es el clar exemple que l'edat no és un problema si un té talent i ganes. Ha passat per la comunicació local a Sant Cugat del Vallès i ha treballat a TyC Sports, a Catalunya Ràdio i a RKB. La seva passió per explicar el dia a dia del FC Barcelona i la seva professionalitat l'han convertit en una d'aquelles firmes que l'aficionat té en compte. Només a Twitter suma més de 200.000 seguidors, que hi confien per saber què passa al club català.

El director d´E-Notícies, Arnau Borràs, remarca que la incorporació de Miquel Blázquez s´emmarca en la voluntat d´atreure talent al diari i reforçar la informació esportiva en general i del Barça en particular. Per a Borràs, Blázquez és l'exemple d'aquestes noves firmes que s'han guanyat un nom amb treball i esforç.

Miquel Blázquez informarà cada dia de l'actualitat de l'equip de Xavi Hernández, així com totes les prèvies i informacions després dels partits del Barça. També donarà la seva visió del mercat de fitxatges, dels jugadors de la Masia a tenir en compte i del que passa dins del vestidor blaugrana. S'incorpora a un equip amb noms com ara Miguel Rueda.

Amb l'arribada d'aquest periodista esportiu, E-Notícies reforça la seva aposta per ser un dels mitjans que cal seguir per saber què passa realment al Futbol Club Barcelona.