Cartell de la presentació del llibre 'Mujer Solitaria', una obra de Bernardo Fernández
BRANDED CONTENT

Bernardo Fernández, col·laborador d'‘E-Notícies’, presenta el llibre ‘Mujer Solitaria’

La presentació del mateix tindrà lloc el 25 d'octubre, a les 18.30 hores, a Cafè de l'Òpera (Barcelona)

És un plaer informar que Bernardo Fernández, col·laborador habitual d'E-Notícies, presenta el seu nou llibre: Mujer Solitaria. La presentació de l'obra tindrà lloc el pròxim 25 d'octubre, a les 18:30 hores, a Cafè de l'Òpera (La Rambla, 74, Barcelona).

Aquest esdeveniment representa una oportunitat única per gaudir d'una vetllada cultural on l'autor compartirà la seva obra amb el públic.

De la mà d'Ediciones Atlantis, Bernardo Fernández ha escrit una novel·la en què el lector hi té un gran paper. I és que la protagonista de Mujer Solitaria, Sonia Aranda, decideix abandonar tota la seva vida a Barcelona per instal·lar-se en un poble extremeny. Aranda decideix escriure una novel·la, Mirando a través del espejo, i a través d'aquesta narració la protagonista es va plantejant moltes preguntes, però no té gairebé cap resposta. En aquest sentit, és el mateix lector qui es contestarà a si mateix si ho considera pertinent.

A més, a mesura que Aranda escriu, intercala les seves reflexions, records i emocions, creant una mena d'autobiografia. I arriba un moment en què la línia entre realitat i ficció es difumina, desafiant el lector a distingir entre tots dos mons.

Bernardo Fernández presentarà el seu llibre el pròxim 25 d'octubre, a les 18.30 hores al Cafè de l'Òpera (Barcelona), on també tindrà lloc una signatura d'exemplars. Manem les nostres més sinceres enhorabones al col·laborador i desitgem tot l'èxit que mereix.