La Sagrada Família al seu concert
ACTUALITAT

Vols anar de franc al concert de Nadal de la Sagrada Família? Sortegen 350 entrades

L'organització del concert de Nadal de la Sagrada Família ha anunciat que sorteja 350 entrades dobles

La Basílica de la Sagrada Família es vesteix de gala per celebrar la temporada nadalenca amb el seu prestigiós Concert de Nadal. El concert està programat per al dijous 14 de desembre a les 19.00 hores. Des de l'organització han anunciat el sorteig de 350 entrades dobles per viure l'experiència en primera persona.

Aquest any, l'esdeveniment comptarà amb la magnífica interpretació dels cors de l'Agrupació Cor Madrigal, corals infantils de tot Catalunya i els cors del barri de la Sagrada Família. Tots acompanyats per melodia de l'Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Pere Lluís Biosca i amb Joan Seguí a l'orgue.

Com participar en el sorteig?

La Sagrada Família ofereix la possibilitat de viure aquesta experiència única mitjançant el sorteig de 350 entrades dobles. Aquells interessats en participar podran completar el formulari disponible a la seva pàgina web. El termini és des del 27 de novembre a les 10.00 fins al 4 de desembre a les 10.00.

Per participar, has de completar una sol·licitud on se't sol·licitaran les teves dades personals. Un cop hagis acabat i acceptat les condicions legals de la teva sol·licitud, estaràs oficialment participant en el sorteig.

El sorteig es durà a terme el mateix dilluns 4 de desembre. Tots els afortunats seran notificats per correu electrònic amb totes les instruccions per gaudir plenament del concert.

Concert a la sagrada família de Barcelona
350 entrades dobles estan sent sortejades | Sagrada Família

Programació nadalenca de la Sagrada Família

Aquest concert s'emmarca dins de l'extensa programació nadalenca amb què disposa la Basílica de la Sagrada Família. Durant la temporada a la Sagrada Família, s'ofereixen diverses activitats, destacant el Taller Infantil de Nadal. A més, també hi ha programades diferents misses i el lliurament de premis d'un concurs dirigit a les escoles de Catalunya.

Aquest taller infantil de Nadal, es posiciona com una experiència única per a nens de 6 a 12 anys. El taller inclourà una visita guiada apassionant i activitats creatives, permetent als més petits submergir-se en l'esperit nadalenc en un entorn tan emblemàtic.

A més de la informació sobre el concert, Esteve Camps, president delegat de la Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família, va compartir detalls sobre el calendari de finalització de les obres a la basílica. S'espera que la torre de Jesucrist es completi el 2026, i altres parts del temple, com la façana de la Glòria, el 2034, sempre que no sorgeixin contratemps significatius com els experimentats durant la pandèmia.

Imatge de la Sagrada Família a Barcelona, amb la ciutat de fons
La Sagrada Família en construcció | Ajuntament de Barcelona