Muntatge amb discoteca amb llums i gent ballant i una imatge de la Sala el Cau de Tarragona
ACTUALITAT

Torna una de les sales de festes i concerts més mítiques de Catalunya

Tot i que la sala encara no ha donat la data exacta, la gent ja està esperant amb alegria la seva obertura de portes

Tarragona tornarà a tenir una de les sales d'oci nocturn més importants. La Sala el Cau ha anunciat que tornarà a obrir les portes, si bé encara no hi ha data exacta.

Torna la Sala el Cau

La ciutat de Tarragona recupera una de les sales més conegudes de la nit després del tancament a l'octubre. I és que la Sala el Cau ha anunciat a les seves xarxes socials que torna a obrir les portes.

Aquesta sala de la ciutat de Tarragona va obrir les portes amb el seu nom el 1992. La seva obertura va ser amb èxit, sobretot per l'espai on es troba. I és que el més sorprenent és que és una cova del segle I que forma part de l'estructura del circ romà de Tàrraco.

Tal com va anunciar el propietari, Jaume Salvadó, el tancament era temporal. Causat per l'alt cost del manteniment de la sala, que com que es tracta d'una cova hi ha una gran quantitat d'humitat, i per culpa d'alguns clients "que no respectaven el descans dels veïns i creaven inseguretat".

Al seu moment, Salvadó també va demanar el suport de l'Ajuntament de Tarragona, que encara que mai no li han posat cap pedra al camí, necessita que apostin per l'oci nocturn i no el vegin com a part del problema de l'incivisme.

Imatge de la Sala el Cau a Tarragona, amb el sostre amb tubs de colors

A la publicació a Instagram de la mateixa sala, demanen als seus seguidors que segueixin atents per poder anunciar-los més novetats sobre la pròxima obertura.

Alegria entre els seus seguidors

Entre els comentaris de la publicació en aquesta xarxa social trobem diversos missatges d'alegria pel retorn de la Sala el Cau.

Però entre ells hi ha alguna queixa per la reobertura de portes d'aquest lloc d'oci nocturn. "Espero que no torni el soroll al carrer i puguem continuar dormint com ara", comenta una usuària d'Instagram.

Comentari que ha rebut resposta per part del local: “És una de la nostra prioritat, arreglar aquest problema, també començarem per reduir els dies que obrim i consciències a la gent del descans dels veïns”.

Per tant, el Cau torna, però amb diferències a l'establert anteriorment. Ens donen a entendre que no obriran les mateixes hores i dies com abans, i faran algun canvi per informar els clients de les normes cíviques durant la nit.

 

➡️ Actualitat

Més notícies: