fotomuntatge d´una imatge de Barcelona i un pis d´Idealista

ACTUALITAT

El surrealista anunci d'Idealista: 20 m² al costat de Barcelona per 700 euros

Aquest anunci publicat al portal Idealista no ha deixat indiferent ningú pel seu sorprenent preu i, sobretot, per les seves característiques

Buscar un pis per comprar o llogar no és una tasca ràpida i senzilla. Tots tenim uns requisits i unes necessitats per cobrir, però també hem de pensar en la nostra situació econòmica.

La localització, la mida, el nombre d'habitacions i banys o el disseny són algunes de les característiques que cal tenir en compte. Moltes vegades, els propietaris lloguen habitatges molt sorprenents, com és el cas d'un estudi que s'ha tornat viral a Idealista .

Es torna viral l'estudi de 20 m2 pel qual demanen 700 euros

L'estudi en qüestió es lloga per 700 euros al mes a l'Hospitalet de Llobregat, a tocar de Barcelona. L'immoble consisteix, bàsicament, en una habitació de 20 m² amb cuina incorporada i un bany separat de la resta. És una propietat que pertany a Zazume, una empresa de lloguer.

A la descripció d'aquest anunci d'Idealista, el propietari destaca les característiques del pis en qüestió. A més, inclou unes normes bàsiques de manteniment i convivència i unes restriccions poc d'acord amb allò que s'ofereix.

Només hi pot viure una persona, sense animals de companyia. A banda, es requereix la documentació necessària o un contracte de treball amb una antiguitat mínima de dos anys.

fotomuntatge d´un estudi petit i car d´idealista
L'estudi deixa molt a desitjar | Idealista, Zazume

El propietari aprofita fins a l'últim espai disponible

L'immoble presumeix de disposar d´equipament complet i estar completament moblat. Una sola habitació, un bany, cuina elèctrica equipada o aire condicionat són algunes de les 'facilitats' que ofereix.

A les fotos publicades a Idealista es pot apreciar una habitació amb un llit individual. Als peus del llit hi ha una taula amb el microones que serveix com a suport d'un petit televisor. A un costat del llit hi ha un sol armari i a l'altre hi ha la cuina.

Aquesta disposa únicament d'una pica, un armari, la nevera i una cuina elèctrica. Finalment, ens trobem amb un bany diminut, amb un vàter i un plat de dutxa i un armari. Naturalment, això i molt més és el que es pot esperar d'un estudi amb aquestes característiques i aquest preu, que deixen molt a desitjar.

De fet, molts critiquen que el preu és exageradament elevat per a allò que s'ofereix en aquest anunci d'Idealista. Cal destacar que no sembla un lloc ideal per a estudiants, treballadors o metges, com indica el propietari en aquest anunci d'Idealista.