Muntatge d´un plat de pasta carbonara i Barcelona
ACTUALITAT

El restaurant de Barcelona que té “la millor carbonara del món”

El Ristorant Capú, de Barcelona, ha esdevingut un dels favorits del FC Barcelona per la seva pasta carbonara

Aquest dissabte 6 d'abril és el Dia Mundial de la pasta carbonara. Per això, al Ristorant Capú de Barcelona, estan de celebració, ja que en aquest restaurant es prepara “la millor carbonara del món”, o almenys la favorita del FC Barcelona.

Els amos del Ristorante Capú, situat al carrer Atenes, 42, Gennaro di Fiore i Francesca Capuano, s'han proposat fer de la seva carbonara, la millor del món. Aquesta parella, a més de socis, són alhora el xef i la directora de sala del restaurant.

En una entrevista per a El Periódico, Gennaro di Fiore assegurava que “Cuinar de manera simple és el més difícil que hi ha. No podeu fer trampes o enganyar. La tècnica ha de ser impecable i la selecció del producte també”.

Pasta carbonara del Ristorant Capú

Des que va obrir Ristorante Capú, el desembre del 2022, di Fiore ha procurat oferir una cuina autèntica plena de productes de gran qualitat. “Volia fer la cuina com jo l'entenc”, assegurava el xef.

Del boca-orella, al restaurant estrella del FC Barcelona

Des de la seva obertura a finals del 2022, molts han estat els que han acudit a aquest restaurant, on gaudir d'un plat de pasta carbonara per 15 €. Tot i això, el boca-orella va fer que un dia, una visita inesperada fes créixer la popularitat del local.

Rodrigo Messi, germà de Leo Messi, va anar al restaurant amb un client habitual. Després de sortir de Ristorante Capú, el germà de l'estrella argentina va assegurar que aquell era el millor restaurant italià de Barcelona.

Des de llavors moltes han estat les estrelles de FC Barcelona i d'altres equips esportius que han passat pel restaurant: Joan Laporta, Rafa Márquez, Enric Masip, Riqui Puig, Deco…

Gennaro di Fiore i Joan Laporta al restaurant Capú

I és que Gennaro di Fiore i Francesca Capuano suposen aquest èxit a la recomanació de Rodrigo Messi. Així i tot, la directora de sala tracta “tots els clients iguals”, ja que confessava a El Periódico, no tenir ni idea de futbol.

Tot i això, Gennaro di Fiore assegurava que aquesta recent popularitat no l'aparta del seu objectiu principal: rendir un homenatge en cada detall a la sacrosanta cuina italiana.

➡️ Actualitat

Més notícies: