Fotomuntatge amb una imatge de fons del metro de Barcelona i una rodona vermella al capdavant amb la queixa viral sobre les escales

ACTUALITAT

La queixa viral d'un usuari del metro de Barcelona: 'Des de l'estiu passat'

Les avaries i les obres al metro de Barcelona desfermen la fúria i l'humor dels veïns de la ciutat, que conviuen amb elles des de l'estiu passat

Les avaries i les obres a Barcelona són dos dels problemes que tenen més queixes dels ciutadans que passegen diàriament pels carrers de la Ciutat Comtal. Aquest cop, una avaria de les escales mecàniques de l'estació de metro de la Plaça d'Espanya —una de les més concorregudes de Barcelona— ha estat el focus de les crítiques.

Des del compte de X, abans Twitter, de Barcelona Singular, el propietari s'ha queixat que les escales mecàniques de l'L3 de Barcelona no funcionen des d'estiu.

Tuit Barcelona Singular sobre l'avaria de les escales mecàniques de la l3
Tuit de Barcelona Singular sobre l'escala avariada a l'L3 | X / Twitter

Davant d'aquesta afirmació, molts han estat els usuaris de la xarxa social que han criticat l'estat de les línies de metro de Barcelona i el seu manteniment. Alguns usuaris del metro asseguren haver posat una reclamació a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), però aquests únicament s'han referit a aquest problema com una “avaria complicada”.

La queixa viral d'un usuari del metro de Barcelona

La veritat és que les avaries en el transport públic de Barcelona són freqüents, però la relacionada amb aquestes escales mecàniques ha aixecat molt d'enrenou. Des d'estiu que les escales d'aquesta línia de metro, en sentit Trinitat Nova, es troben avariades. A X, alguns teoritzaven sobre quan tornarien a funcionar.

Missatges de X criticant l'avaria de les escales mecàniques de la L3 del metro de Barcelona
Els usuaris de X critiquen l'estat de les línies de metro de Barcelona | X / Twitter

Cristina Viaplana (@krys987), una usuària de X, assegurava haver vist dimarts passat un cartell en què s'anunciava que l'avaria al metro de Barcelona estaria solucionada el mes d'abril que ve. Tot i això, hores més tard, assegurava que, aquest mateix divendres, el cartell havia estat modificat. Així, segons teoritzava, l'avaria podria durar tres mesos més, fins al juny.

Els usuaris assenyalen les avaries del metro de Barcelona

Altres usuaris de X han aprofitat l'ocasió per remarcar que el problema de les escales mecàniques de Plaça Espanya no és l'únic que té el metro de Barcelona.

De fet, també han apuntat a l'estació de metro de Glòries. I és que, tal com informen a les xarxes socials del Districte de Sant Martí de Barcelona, la sortida de metro del carrer Badajoz estarà tancada fins al juny.

Tuit del Districte de Sant Andreu sobre el tancament de la sortida de l'estació de Glòries
L'estació de Glòries, un altre dels punts conflictius de la ciutat | X / Twitter, @Bcn_SantMarti

A més del problema de la sortida de Glòries, els internautes també s'han queixat per la quantitat de màquines de validar tiquets que no funcionen en aquesta estació de metro de Barcelona.

➡️ Actualitat

Més notícies: