Maria Verdoy somrient amb cabell castany clar i ondulat està davant d'un fons de mar i roques.
ACTUALITAT

La preciosa cala de Catalunya que ha enlluernat Maria Verdoy aquest estiu

La periodista ha compartit unes imatges que revelen el bonic destí escollit per gaudir de les vacances

Maria Verdoy es mereix un descans. Després de ser una de les noves apostes de Telecinco, no ha dubtat a gaudir d'unes bones vacances. I el destí escollit sembla tret d'alguna illa paradisíaca del Carib.

Però no, la valenciana ha escollit una cala preciosa de la Costa Brava que l'ha deixat sense paraules. Es tracta de Cala Ferriol, ubicada a la demarcació de Girona i envoltada d'un paisatge envejable. Les aigües cristal·lines i el panorama envoltat de roques fan d'aquest paisatge un autèntic somni fet realitat.

La periodista no ha dubtat a compartir algunes imatges de l'escapada al perfil d'Instagram. A les fotos es pot veure com la presentadora de Socialité surt de l'aigua com si fos una artista de cinema. També se'l veu gaudir des de la riba i descobrint el camí que la porta fins a Cala Ferriol.

Maria Verdoy gaudeix d'una cala única

Arribar a Cala Ferriol no és una tasca fàcil per a tothom. No es tracta de la típica platja on arribes amb el cotxe i aparques davant. La seva exclusivitat i bellesa només la poden apreciar uns quants, ja que el camí que hi condueix té certa dificultat.

Captura de María Verdoy al nou plató de Socialité

Pujades i baixades, pedres i algun pendent fan que Cala Ferriol aparegui al final com una aparició divina. Això sí, val la pena. I si no que ho diguin a Maria Verdoy.

Ella mateixa s'ha mostrat sorpresa en presenciar la bellesa d'un lloc de la Costa Brava que destaca que pel seu entorn i naturalesa. Qualsevol esforç val la pena si ets de vacances i vols descobrir llocs únics. María Verdoy ho tenia clar i acompanyada per algú que no sabem, s'ha atrevit a esprémer al màxim les vacances.

Les vacances de la periodista de moda

No hi ha dubte que Maria Verdoy està gaudint molt del seu merescut descans. No para de publicar imatges d'un estiu envejable que tothom voldria gaudir-ne. Jugar a golf, fer-se fotos en un camp ple de gira-sols o banyar-se al mar són algunes de les seves fotografies més recents.

D'aquesta manera, la presentadora de Telecinco està carregant unes piles que, sens dubte, li fan molta falta a la feina. Es passa la vida parlant i informant sobre la vida dels altres. Ara ha arribat el moment de viure la seva sense límits i amb la màxima diversió.

➡️ Actualitat

Més notícies: