Una dona amb una expressió de sorpresa està superposada sobre un paisatge rocós amb un cos d'aigua blava entre les roques.
ACTUALITAT

La cala de Catalunya que és perfecta per visitar aquest estiu: té aigües cristal·lines

La petita cala de la qual parlem compta amb aigües cristal·lines i és un paradís que no et pots perdre

Tarragona amaga una joia natural que ha deixat molts visitants sense alè, es tracta de la Cala Arandes. Aquesta petita cala, ubicada a l'Ametlla de Mar, és coneguda per les seves aigües cristal·lines i el seu entorn tranquil.

Aquest racó de Catalunya és una destinació perfecta per a aquells que busquen escapar de l'enrenou de la vida diària. I permet submergir-te en la serenitat de la natura.

On és Cala Arandes?

Cala Arandes és a l'Ametlla de Mar, una localitat costanera a la comarca del Baix Ebre. Aquesta cala és part de les Terres de l'Ebre, una regió famosa per la seva bellesa natural i la seva biodiversitat.

A diferència de les platges més conegudes i concorregudes, Cala Arandes ofereix una experiència més íntima i exclusiva, amb capacitat per a només una desena de persones a causa de la seva mida petita.

Cala Arandes es distingeix per la seva constitució pedregosa i les seves aigües cristal·lines. Aquesta cala és ideal per a activitats com el busseig i l'snorkel, gràcies a la puresa de les aigües i la rica vida marina.

La claredat de l'aigua permet una visibilitat excepcional, fet que la converteix en un paradís per als amants del mar i la natura. L'entorn de Cala Arandes està envoltat de formacions rocoses i vegetació mediterrània, creant un ambient pintoresc i relaxant.

La cala sembla haver estat esculpida per la natura. Compta amb un relleu rocós característic de l'Ametlla de Mar, oferint un contrast perfecte per als visitants que busquen varietat en les seves escapades a la platja.

Dona sorpresa amb les mans a la cara davant d'un paisatge natural amb arbres i un cos d'aigua.

Arribar a Cala Arandes és senzill i directe. La forma més fàcil és amb cotxe. Des de la carretera N-340 o l'autopista A-7, ha de dirigir-te cap al cementiri de l'Ametlla de Mar. Just al costat del cementiri, hi ha un aparcament públic on es pot deixar el vehicle. Des d'allà, només has de seguir un sender curt que et portarà directament a la cala.

Serveis i recomanacions

Tot i que Cala Arandes no disposa de serveis com restaurants, la seva proximitat a l'Ametlla de Mar permet als visitants poden gaudir de les comoditats de la localitat. Es recomana portar tot el necessari per passar el dia, incloent-hi aigua, menjar i equip de snorkel o busseig.

Aquesta cala és ideal per a parelles i petits grups que busquen un lloc tranquil i apartat. També és una destinació excel·lent per a senderistes i aficionats al snorkel que vulguin explorar la bellesa submarina de la regió.

Cala Arandes a Tarragona és una destinació que no et pots perdre si busqueu gaudir d'aigües cristal·lines i un entorn natural inigualable a Catalunya. L'accés fàcil, combinat amb la bellesa natural, la converteixen en un lloc perfecte per desconnectar.

➡️ Actualitat

Més notícies: