Muntatge de Barcelona amb Sant Joan de les Fonts i una emoticona de cors
ACTUALITAT

El preciós poble català envoltat de cascades que és a una hora de Barcelona

Passejar pel nucli antic i visitar les cascades espectaculars d'aquest poble de la Garrotxa és un pla perfecte

L'encantador poble català de Sant Joan de les Fonts, situat a la comarca de la Garrotxa, es destaca com una destinació pintoresca i natural a només una hora de Barcelona. Envoltat de vegetació exuberant i paisatges pintorescos, aquest bonic enclavament és conegut per les seves impressionants cascades que afegeixen un toc màgic a la seva bellesa natural.

Ubicat a la regió volcànica de la Garrotxa, Sant Joan de les Fonts ofereix als visitants l'oportunitat d'explorar un entorn natural únic. Aquesta zona pertany al municipi de les Fonts de Begudà, i inclou els nuclis de població de tres pobles: la Canya, Begudà i Sant Joan de les Fonts.

Cascades de Sant Joan de les Fonts

El preciós poble català a només una hora de Barcelona

A Sant Joan de les Fonts, els rius i els rierols serpentegen entre densos boscos de faigs i roures. El municipi és especialment famós per les cascades.

Entre les cascades d'aquesta zona, destaquen la Cascada de Can Batlle i la Cascada del Molí Fondo. Totes dues captiven amb la seva bellesa escènica i ofereixen un refugi tranquil per a aquells que busquen escapar de l'enrenou de la ciutat.

A més de les espectaculars cascades, Sant Joan de les Fonts compta amb un encantador nucli antic, on es poden admirar edificis històrics i carrerons empedrats que conviden a passejar i explorar.

Entre els llocs d'interès hi ha l'església romànica de Sant Joan Baptista, datada del segle XI. A més, també es pot visitar l'antic monestir de Sant Joan les Fonts, que ara acull un centre d'interpretació de l'aigua.

Pont de Sant Joan de les Fonts

Els amants de la natura i les activitats a l'aire lliure trobaran a Sant Joan de les Fonts nombroses rutes de senderisme i ciclisme a la impressionant geografia de la Garrotxa. Els visitants també poden gaudir d'activitats com l'escalada, l'equitació i el piragüisme als rius de la zona.

Amb la combinació de bellesa natural, història i activitats a l'aire lliure, Sant Joan de les Fonts es presenta com una destinació ideal per a una escapada d'un dia des de Barcelona. I és que aquesta zona ofereix als visitants l'oportunitat de submergir-se en la tranquil·la serenitat del camp català i meravellar-se amb la majestuositat de les seves cascades.

➡️ Actualitat

Més notícies: