Família amb unes tauletes, l'exposició de Dalí i Barcelona de fons
ACTUALITAT

La nova activitat que aterra a Barcelona després d'arrasar a Madrid per 9 euros

Després de convertir-se en un èxit mundial, arriba a Barcelona una exposició per conèixer millor un famós pintor català

El pròxim 13 de juny arriba a Barcelona, després del seu pas per Madrid, la ‘Dalí Challenge: no saps res de mi’, una exposició immersiva que homenatja el pintor de Figueres.

Barcelona s'ha bolcat amb les activitats immersives en els darrers temps. Després d'exposicions com la dedicada a Tutankamon o Joaquín Sorolla, ara Barcelona aposta per acostar els visitants a la vida i obra del pintor català Salvador Dalí.

Turistes visitant l'exposició de Dalí a Madrid

L'exposició de Dalí que ha triomfat a Madrid arriba a Barcelona

El Reial Cercle Artístic, situat al número 5 del carrer dels Arcs, a Ciutat Vella de Barcelona, és el lloc escollit per acollir l'exposició sobre Dalí. Aquesta iniciativa busca submergir els visitants en l'art de Dalí a través d'àudio-relats per endinsar-se a l'obra de l'artista. L'activitat immersiva sobre Dalí traça un recorregut per més de 60 obres digitalitzades de l'artista.

A més, els qui visitin aquesta experiència podran gaudir de zones de realitat augmentada, 'micromappings' i altres elements tecnològics que faciliten el coneixement d'un dels màxims representants de l'art surrealista.

Reial Cercle Artistic de Barcelona

A partir del 13 de juny, l'exposició es podrà visitar de dilluns a diumenge de 10:00 a 22:00 al Reial Cercle Artístic de Barcelona. Tal com apunten des de la pàgina web de l'exposició, l'activitat dura aproximadament una hora i es prega als visitants que portin el mòbil i uns auriculars. A més, apunten que el preu de la citada exposició és de tan sols 9 euros.

Tot i que queda gairebé un mes per a l'inici de l'exposició, a partir del dia 14 de maig a les 12:00 es podran aconseguir les entrades. Encara que, des del web, han habilitat una llista d'espera en línia perquè els interessats a gaudir d'aquesta experiència no es quedin sense la seva entrada.

Dona amb ulleres de realitat augmentada a l'exposició de Dalí

L'activitat que ha triomfat a Madrid per 9 euros

‘Dalí Challenge: no saps res de mi’ arriba a Barcelona després d'inaugurar-se a la capital com la mostra digital d'art més gran de Dalí a tot el món. Aquesta exposició va estar a IFEMA (Madrid) fins al 5 de març passat, on es va convertir en un èxit mundial.

Veient l'èxit que ha tingut aquesta exposició tecnològica, Barcelona ha apostat per portar-la a la ciutat i apropar l'emblemàtic pintor català als residents i turistes.

➡️ Actualitat

Més notícies: