Muntatge amb una imatge del paratge natural de Gallecs, al Vallès Oriental, i una noia d'esquena amb una motxilla i els braços aixecats

ACTUALITAT

El poble rural a prop de Barcelona que voldràs visitar: al mig de la natura

És un lloc encantador, amb increïbles paisatges i ideal per desconnectar envoltat de natura al costat de Barcelona

No cal moure's fins a l'altra punta del món per gaudir de paisatges increïbles. I és que al costat de casa també hi podem trobar racons sorprenents. Alguns són més que coneguts, i d'altres encara s'han de descobrir, com és el cas del poble rural de Gallecs.

Si ets dels que els agrada visitar i explorar nous racons, aquest és un dels llocs que has d'incloure tant sí com no a la teva llista. Parlem de Gallecs, un petit poble i paratge natural situat al Vallès Oriental. Envoltat de natura, aquest espai rural a prop de l'àrea metropolitana es convertirà en un dels teus favorits.

Gallecs, poble i paratge natural a pocs quilòmetres de Barcelona

De vegades, l'únic que necessitem és sortir de la ciutat, respirar aire fresc i envoltar-nos de natura. Tot i això, en la majoria d'ocasions, la mandra d'haver de desplaçar-nos per anar a la muntanya i gaudir d'aquest pla guanya la batalla. Però ara aquesta excusa s'ha acabat.

I és que a menys de 30 quilòmetres de Barcelona hi ha Gallecs, un poble amb més de 700 hectàrees verdes. Aquest nucli rural pertany a les localitats de Santa Perpètua de Moguda, Mollet del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Montcada i Reixac, Parets, Lliçà de Munt i Lliçà de Vall.

Des d'un passeig caminant, fins a una ruta amb bicicleta o, simplement, tombar-te als prats. Aquestes són algunes de les múltiples activitats que pots fer en aquest petit racó natural ubicat a prop de la capital comtal.

Rutes de senderisme i BTT que es poden fer a Gallecs

Són diverses les opcions que tens a la zona d'aquest poble rural. Per exemple, pots seguir l'etapa 1 del GR-97-3 de Gallecs, una ruta lineal d'uns 5 quilòmetres, de dificultat moderada. Seguint aquest itinerari, que travessa l'espai entre Mollet del Vallès i Lliçà de Vall i Montcada i Reixac, passaràs per l'Església de Santa Maria de Gallecs i pels aiguamolls de Can Salvi.

Si ho prefereixes, també podeu optar per fer un recorregut més llarg o una ruta circular. Hi ha diversos itineraris de diferents dificultats i tots estan ben senyalitzats. Un pla perfecte a prop de Barcelona per sortir de la rutina i descobrir l'entorn.

➡️ Actualitat

Més notícies: