Fotomuntatge amb una imatge de fons de Barcelona i al capdavant una rodona vermella amb imatge d'un bar i una creu vermella

ACTUALITAT

El mític bar de Barcelona que tanca les portes per sempre: 50 anys d'història

Un dels establiments amb més història de Barcelona s'acomiadarà pròximament de la capital catalana

Barcelona s'ha d'acomiadar una altra vegada d'un històric local. Aquesta vegada es tracta del bar La Gamba, situat al districte de Sant Andreu de Barcelona

L'establiment, després de 50 anys obert, dirà adeu a la capital catalana pròximament. I és que, segons ha avançat Metrópoli Abierta, el seu propietari es jubila després de tota una vida al capdavant del bar La Gamba al barri El Congrés i els Indians de Sant Andreu. 

Adeu a un altre històric local de Barcelona 

Barcelona no deixa de dir adeu a establiments històrics de la ciutat. Aquesta vegada, La Gamba, un mític bar cerveseria del barri del Congrés i els Indians de Sant Andreu, s'acomiada per sempre dels clients. 

El propietari del bar, José Díaz, ha anunciat que es jubila i que traspassa el negoci després de tota una vida darrere de la barra. L'establiment, amb més de 50 anys d'història, és avui dia un dels bars més reconeguts i amb més importància de tot el barri. 

Captura de Google Maps del bar La Gamba del districte de Sant Andreu de Barcelona

Un bar mític de Sant Andreu amb 50 anys d'història 

El bar cerveseria La Gamba obria les portes per primera vegada l'any 1970, regentat per José Díaz, que n'ha estat, fins ara, el propietari. El 1977, aconseguia la llicència per col·locar una terrassa, que ha donat vida al bar durant dècades. 

Des d'aleshores, i durant més de 54 anys, ha servit esmorzars, cafès, cerveses, berenars a la plaça de Maragall, número 13, de Sant Andreu, posicionant-se com "un dels llocs on millor es menja", segons asseguren els veïns de la zona. 

Ara, però, el propietari d'aquest bar del barri de Sant Andreu ha anunciat la seva jubilació. I per manca de relleu generacional, José Díaz ha decidit traspassar el local. Tot i això, ha decidit, també, encara que ja ha rebut algunes propostes, que fins que no trobi un "successor digne", el bar es mantindrà obert. 

Així que, de moment, La Gamba a Barcelona no tindria una data de tancament. Tot i això, sí que ja tanca durant els caps de setmana i només obre els dies laborables. 

➡️ Actualitat

Més notícies: