Muntatge del Passeig del Born i una persona fent ceràmica

ACTUALITAT

Pla per aquest cap de setmana a Barcelona: taller gratuït al centre de la ciutat

Barcelona acull Street Market, un espai al passeig del Born ple d'activitats i tallers d'artesania

Aquest cap de setmana, Barcelona es converteix en l'escenari perfecte per explorar el teu costat més artístic amb un emocionant taller de ceràmica completament gratuït. El taller s'emmarca al programa d'activitats i tallers de l'Street Market de Barcelona, que ocuparà el Passeig del Born el 27 i 28 d'abril.

El taller de ceràmica es durà a terme en dos horaris diferents tant el dissabte com el diumenge. La primera jornada del taller serà d'11:30 a 13:30; la segona, de 16:30 a 18:30. L'activitat, que està organitzada per Born to Clay, té una durada de 30 minuts i està oberta al públic de qualsevol edat.

Imatge d'unes mans modelant ceràmica

Tal com apunten des de les xarxes socials de Born to Clay, el taller és gratuït i ells hi posen el material. Tot i això, si després d'acabar la peça, els usuaris del taller volen enfornar i esmaltar la figura, hauran de pagar 10 €; si no, el material es reutilitzarà per a altres peces.

Des de Born to Clay, a més, asseguren que no cal inscriure's a l'activitat i que els torns es donaran per ordre d'arribada.

Activitats a Barcelona amb ADN del Born

A més del taller de ceràmica de Born to Clay, altres entitats de Barcelona també hi participen d'aquest Street Market. A partir de les 11:00 i durant tot el dia, es podrà gaudir de moltes activitats artístiques al centre de Barcelona.

El dissabte, a les 11:00, es podrà dissenyar i imprimir samarretes o bosses amb Imago Factory. Després tindrà lloc el taller de Born to Clay.

A les 12:00, començaran els tallers per crear un braçalet amb un teler de La Tate Store, un taller per crear el teu propi chocker, de Sentia. A més, amb Re-Cuir es podran restaurar articles de pell i amb Flor de Barcelona es podrà fer un braçalet o un collaret amb l'emblemàtica flor de la Ciutat Comtal.

Programació de la cort del Born del 27 i 28 d'abril

A partir de les 15:00, es podran decorar imants de Panot amb Yumilab o es faran sessions fotogràfiques a mascotes amb Boxart. Pels més petits tindrà lloc un taller per pintar il·lustracions. A les 16:00, amb Ale Jewels hi haurà un taller per aprendre a fer joies amb la tècnica del “martelé”.

Diumenge, aquestes activitats es mantindran. A més, se n'hi afegeixen d'altres com el taller per aprendre a pintar taulells amb la tècnica de corda seca d'Alejandra Picart o la creació d'espelmes artesanals d'Equis Barcelona.

➡️ Actualitat

Més notícies: