Un saló amb taules posades i colors marrons i un cercle amb una sagrada família

ACTUALITAT

Un nou hotel obrirà les portes aviat a Barcelona: 4 milions d'euros

El grup financer Salomon 1965 ha invertit una gran quantitat de diners per obrir l'hotel Casa Teva, a Barcelona

Barcelona està a punt de rebre una nova joia al panorama hoteler amb la pròxima obertura de l'hotel Casa Teva. Salomon 1965 ha destinat una inversió impressionant de 4 milions d'euros per donar vida a aquest establiment de quatre estrelles, programat perquè obri al juny. Aquest projecte promet afegir un toc d'elegància a Barcelona i al sector hoteler de la ciutat, consolidant-ne encara més la seva posició.

L'hotel Casa Teva constarà de 54 habitacions i un restaurant a càrrec del xef Tomás Abellán. Aquest obrirà les portes al juny i serà gestionat per Majestic Hotel Group. Amb aquest grup, Salomón manté acords d'explotació en altres establiments del grup.

El nou hotel de Barcelona tindrà 54 habitacions

Salomón ha signat un contracte d'arrendament de trenta anys amb la propietat on s'ha creat l'hotel, que és d'origen familiar.

Prèviament, l'empresa va dur a terme un extens projecte de rehabilitació i millora de la finca esmentada durant l'últim any. Aquestes feines van ser realitzades per l'estudi d'arquitectura i enginyeria Pulsen, en col·laboració amb l'estudi de disseny d'interiors Conti Cert.

Menjador d´hotel amb taules i sofàs en tons marrons
L'hotel era una antiga propietat familiar | Salomon 1965

Aquesta transacció se suma a la cartera d'actius hotelers sota l'administració de Salomó 1965, la qual continua pujant amb força. Aquesta empresa inclou propietats seves i també altres en cooperació amb altres marques com Chic&Basic o Isabella's Lafranc. A més, té dos exclusius hotels a la Costa Brava, localitzats a Begur i Tamarit.

L'empresa s'ha consolidat amb força en hotels a Barcelona

Durant els darrers dos anys, By Salomon ha consolidat la seva presència al nostre país, especialment en ciutats clau com són Barcelona i Sevilla. És precisament a la capital catalana on també va aconseguir la gestió de l'hotel Lugano a mitjans de l'any 2023, gràcies a un contracte d'arrendament a llarg termini.

“Vam identificar una oportunitat i aquesta ens ha permès revitalitzar el valor d'aquesta propietat, mantenint-ne l'arrelament tradicional i les connexions amb l'entorn del barri de Barcelona”. Explicava Harry Serra, conseller delegat i cofundador de Salomó 1965. Sens dubte, una bona notícia tant per a l'empresa, com per a la capital catalana, que continua apostant pel creixement del seu teixit hoteler.

➡️ Actualitat

Més notícies: