Restaurant a la platja amb una decoració de color fusta i unes llums molt ostentoses
ACTUALITAT

El millor quiosquet de platja de Formentera arriba a Barcelona

El restaurant dels famosos a Formentera ha anunciat que obrirà les portes a la zona alta de Barcelona

Meliá Hotels International ha anunciat la seva col·laboració amb el reconegut grup gastronòmic Beso Beach . Liderat per Rafa Viar, suposarà l'obertura d'un espectacular "lounge club" al proper Meliá Torre Melina de Barcelona. La joia del projecte serà el Petó Beach Pedralbes, que promet transportar l'inconfusible ambient de Formentera a l'elegant barri de Pedralbes.

El Petó Beach Pedralbes ocuparà la zona de la piscina exterior del nou Meliá Torre Melina, que està programat per reobrir les portes el gener de l'any vinent. Aquest complex de luxe hotel tindrà 400 habitacions, incloent-hi seixanta suites, i s'erigeix com un hotel de disseny i oferta gastronòmica excepcional.

Edifici blanc amb vegetació pels voltants
El restaurant obrirà al nou Meliá Torre Melina | Europa Press

Petó Beach a Barcelona

Aquest nou espai a Barcelona constarà de tres parts principals. En primer lloc, una zona de piscina completament renovada amb llits balinesos i un entorn aquàtic especial, seguint la filosofia característica de Beso Beach.

A més, s'hi inclourà un restaurant a l'estil Beso, oferint una experiència culinària mediterrània d'alta qualitat. Finalment, un espai polivalent per a esdeveniments gestionat pel mateix grup estarà disponible, prioritzant reunions corporatives i esdeveniments exclusius.

Rafa Viar, cofundador de Beso Beach, ha confirmat la inversió a Barcelona, destacant la confiança dipositada per Meliá en el seu grup per a aquest projecte. L'obertura a la capital catalana s'ajusta amb els plans d'expansió de Beso Beach, que cerca portar "l'esperit de Formentera" a la ciutat.

Beso Beach Formentera, conegut com el restaurant dels famosos, ha atret celebritats de renom internacional. S'ha convertit en un lloc de pelegrinatge per a personalitats com Orlando Bloom, James Blunt, Bob Geldof, Mariano Rajoy, Maria Pombo, Alexandre Sanz i Lionel Messi.

Remodelació de l'antic hotel Fairmont Joan Carles I de Barcelona

L'aposta per Beso Beach al Meliá Torre Melina és part de la remodelació integral de l'antic hotel Fairmont Joan Carles I. Reobrirà en fases a partir del gener amb la intenció de convertir-se en un autèntic "pol econòmic a la zona alta de Barcelona".

Edifici blanc amb molta vegetació als voltants
Melià Torre Melina | Meliá

El complex, classificat com a Gran Melià, comptarà amb una oferta allotjativa d'alt nivell, gestió integral del Palau congressual i restauració de qualitat. Inclourà el lounge Petó a la piscina, el restaurant Erre de Íñigo Urrechu i un rooftop gastronòmic amb vistes panoràmiques de 360 graus sobre Barcelona.

El projecte ha despertat gran interès, amb aproximadament 3,800 sol·licituds per treballar al resort d'oci i negocis ubicat a l'avinguda Diagonal de Barcelona. La iniciativa es presenta com un projecte "hoteler sense igual a Europa", fusionant hoteleria, esdeveniments corporatius, restauració i lleure en un sol lloc.