Dona sorpresa amb les mans a la cara davant d'un fons que mostra un arc arquitectònic i un cercle amb ingredients frescos sobre una taula de cuina.
ACTUALITAT

El menú d'estrella Michelin que pots tastar per 35 € a Barcelona: per poc temps

Menús d'autor de quatre xefs guardonats amb estrelles Michelin que prometen sorprendre el teu paladar


Si ets dels que gaudeix del bon menjar sense arruïnar-te, aquesta és la teva oportunitat. Aquest novembre Barcelona ofereix una experiència gastronòmica única a un preu increïble. Menús Michelin per només 35 €, sense necessitat de reserva i al cor de la ciutat.

Imagina assaborir plats d'autor de xefs premiats amb estrelles Michelin. Tot això, només durant el mes de novembre, a Time Out Market. T'ho perdràs?

Un home sorprès assenyala un plat amb aperitius variats.

Un recorregut pels sabors més sorprenents

Durant el mes de novembre a Barcelona, Time Out Market ofereix una oportunitat única: menús d'estrella Michelin de xefs guardonats per la famosa guia. Els xefs Jordi Artal, Fran Lopez, Lena Maria Grané i Ricky Smith, presenten els seus plats emblemàtics a un preu tancat, segons informa Time Out. Tres plats, postres i beguda que us faran viatjar pels sabors més autèntics i avantguardistes.

Jordi Artal, el geni de Cinc Sentits i les seves dues estrelles Michelin, et portarà a un viatge des del mar fins a la muntanya. Entre els seus plats destaca un tàrtar de tonyina amb bitxo, una croqueta de carpaccio de gamba vermella, i una carbonara catalana. I no podem oblidar-nos de les postres: el flam del Jordi, considerat per molts com el millor del món.

Una experiència culinària per a tothom

Fran López, que ostenta dues estrelles Michelin, també ofereix el menú d'autor amb el millor de les Terres de l'Ebre. Imagina un caneló rostit amb beixamel trufada o una brandada de bacallà amb la seva pell cruixent i raïm. No hi ha qui es resisteixi!

Muntatge d´un restaurant de fons desenfocat i davant una dona sorpresa

Lena Maria Grané i Ricky Smith, xefs del Restaurant Baló, també tenen la seva proposta plena de creativitat. Ells et convidaran a tastar plats com el bunyol d'anguila fumada o unes braves molt especials. L'experiència gastronòmica es completa amb un llom baix de vedella amb creïlla i un gelat de nata preparat amb nitrogen.

El millor de tot és que no cal fer una reserva per gaudir d'aquest festí gastronòmic. Els divendres 8, 15, 22 i 29 de novembre a les 20:00 h, Time Out Market obrirà les portes per assaborir aquests menús d'estrella Michelin. Amb 1.000 seients disponibles, hi ha lloc per a tots, i si vens en grup, podràs provar diversos menús.

➡️ Actualitat

Més notícies: