Fotomuntatge amb una imatge de fons difuminada d'un restaurant i al capdavant Jonan Wiergo i una rodona vermella amb el restaurant Guakame Street Food

ACTUALITAT

Jonan Wiergo, exconcursant de 'Supervivientes', obre un nou restaurant a Barcelona

Guakame Street Food, el restaurant de Jonan Wiergo, aterrarà a Barcelona el pròxim mes d'abril

Sorpresa amb l'anunci que acaba de fer un exparticipant de Supervivientes. Jonan Wiergo, que va participar en la darrera edició del famós reality de Telecinco, obrirà un nou restaurant pròximament.

Es tractarà d'un nou local situat a Barcelona de Guakame Street Food. Un restaurant 100% vegà regentat per ell mateix i la seva parella Christian Tomás que triomfa a València des de fa temps.

Jonan Wiergo obre un nou restaurant

Jonan Wiergo, ex de Supervivientes 2023, aterrarà a Barcelona amb un nou restaurant. Guakame Street Food, el seu local de menjar vegà a València, arriba a la Ciutat Comtal a partir del pròxim mes d'abril.

Així ho feia públic aquest dimarts passat, 5 de març, a través d'un post d'Instagram. “Moltes ganes de sumar un lloc amb una carta 100% plant-based a aquesta ciutat, Barcelona”.

Un nou restaurant que, com el seu local a València, comptarà amb una decoració futurista. Tot i això, encara no se sap a quina part de Barcelona estarà ubicat.

Amb la nova obertura, el de Supervivientes comptarà amb dos restaurants al país. I és que el seu local a València, situat al mur de Santa Anna, 3, continua triomfant.

Guakame Street Food aterra a Barcelona

Guakame Street Food, el restaurant del concursant de formats com Supervivientes o Pekín Express Jonan Wiergo, arribarà a Barcelona el pròxim mes d'abril.

Tot i això, en la seva publicació, l'influencer valencià no s'oblidava de relatar el dur procés que ha viscut amb la creació dels seus restaurants.

"El Jonan d'aquella foodtruck ficada en un garatge no es creuria aquest moment", ha confessat. "M'he emportat tantes decepcions en aquest camí de l'emprenedoria i m'ho han posat tan, tan difícil...".

"El noi de fa 4 anys que va començar posant segells a aquestes capses de cartó, i que es va menjar un 'fucking' Covid, que va estar a res de fer fallida, avui està feliç per mirar enrere i per pensar en què ve aquest any".

La seva situació ha canviat per complet ara, amb l'obertura de dos restaurants vegans a Espanya, i un d'ells gaudint de gran èxit. I té totes les paperetes de repetir-se aquest triomf a Barcelona.

➡️ Actualitat

Més notícies: