Muntatge de fotos d´un bar de Barcelona amb interrogants i, al costat, una persona amb rostre de sorpresa

ACTUALITAT

El famós bar de Barcelona que reobre després de diversos mesos tancat

Barcelona i els amants de la gastronomia han rebut una bona notícia amb la reobertura d'un dels bars més estimats

Barcelona té una extensa oferta culinària. Hi ha bars per tot arreu on vulguis. Però quan un aconsegueix fer-se un forat en la vida dels veïns, no hi ha substitut que valgui.

Així es van quedar els assidus al Bar Bauma de Barcelona després del seu tancament el mes de setembre passat. Després de la baixada de persiana va deixar en suspens Barcelona, el Bar Bauma ha tornat a la vida. I els assidus al local no han pogut rebre amb més il·lusió aquesta notícia.

Està ubicat al carrer de Llúria 124, cantonada amb Roselló. Durant dècades ha estat un punt de trobada pels amants de la gastronomia catalana. És sens dubte una icona de la cuina clàssica i tradicional a Barcelona amb més de 80 anys d'història.

Barcelona s'omple d'entusiasme amb el bar

La notícia de la tornada del Bar Bauma ha generat una onada d'entusiasme entre els residents i els visitants de Barcelona. Els quals lamentaven la pèrdua d'un dels bars més estimats.

Joan Altarriba, propietari de l'emblemàtic negoci, ha traspassat la gestió a Som Essència. Un grup amb una sòlida trajectòria al sector de l'hostaleria de Barcelona.

Amb una oferta que combina el millor de la cuina tradicional amb propostes culinàries contemporànies. Així torna el Bar Bauma prometent delectar els seus clients amb clàssiques tapes.

La Barcelona més exquisida

Croquetes, ensalada russa, patates braves, així com amb innovadors plats com tatakis de tonyina amb guacamole o l'steak tàrtar de la casa. La reobertura del Bar Bauma representa un triomf per a la preservació del patrimoni gastronòmic de Barcelona.

Tot això en un context on molts locals emblemàtics han tancat les portes o han estat transformats. És un moment de celebració per a una ciutat que veu renéixer un dels llocs més estimats. Barcelona reafirma així la seva posició com a destí culinari de primer nivell.

Triomfar a Barcelona no sempre és fàcil

L'àmplia oferta de bars fa que no sempre sigui fàcil aconseguir l'èxit. Tenir un bar és sacrificat, de manera que buscar la millor ubicació i oferta és un requisit indispensable per triomfar.

Sembla que no ha tingut tanta sort a Barcelona Enrique Tomás, l'empresa famosa pels seus pernils. De fet, ha hagut de tancar dos locals a Barcelona pel poc rendiment d'aquests.