Turistes drets mirant la Sagrada Família
ACTUALITAT

Les dues maneres que et permeten entrar gratis a la Sagrada Família per Sant Jordi

La Sagrada Família ha anunciat diverses activitats per sumar-se a la Diada de Sant Jordi d'aquest 2024

Amb Sant Jordi a tocar, molts són els que ja preparen els seus plans per a aquest dia tan especial. De fet, un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Barcelona també ha preparat nombroses activitats per a aquest dia de Sant Jordi.

La Sagrada Família ha anunciat diverses activitats per sumar-se a la diada de Sant Jordi d'aquest 2024. Una de les seves iniciatives principals ha estat el sorteig de 90 entrades dobles per fer una visita guiada nocturna per l'interior de la basílica. Les persones que han guanyat aquest sorteig, podran gaudir el pròxim dilluns 22 d'abril d'aquesta visita entre les 20.15 i les 21.05 hores.

Interior de la Sagrada Familia

La Sagrada Família ha repetit, com cada any, la seva activitat estrella. I és que tal com marca la tradició, durant el 23 d'abril tots els Jordis, Jordines, Jorges o Georgines podran entrar de manera totalment gratuïta a la basílica. A més, podreu visitar la Sagrada Família al costat d'un acompanyant.

La basílica acceptarà l'accés a totes les persones que tinguin aquest nom a qualsevol dels disset idiomes per als quals la Sagrada Família té audioguia disponible.

Els Jordis i les Jordines no hauran de reservar per poder gaudir d'aquesta activitat. Aquestes persones únicament hauran de presentar-se als accessos de la Sagrada Família del carrer de la Marina i sol·licitar-ne l'entrada. El 23 d'abril, la basílica tindrà un horari de visita de 9 a 19 hores.

Turista fent una foto a la Sagrada Família

Per sol·licitar-ne l'accés, els Jordis i les Jordines únicament hauran de presentar el seu document nacional d'identitat (DNI) en vigor. A més, des de la Sagrada Família han apuntat que l'accés a l'edifici emblemàtic serà determinat per l'aforament del moment.

Aquesta visita a la basílica de la Sagrada Família inclou l'accés al temple i una audioguia. Tot i això, la visita a les Torres de la Sagrada Família no serà gratuïta i s'haurà de pagar per separat.

Així, passejar per les paradetes fer-se fotos a la casa Batlló i comprar llibres i roses no seran els únics plans que es podran fer aquesta diada de Sant Jordi.

➡️ Actualitat

Més notícies: