Captura d´imatge d´un vídeo amb cercle vermell

ACTUALITAT

Dos marroquins fugen després d'un accident a Catalunya: droga i armes al cotxe

La inseguretat als carrers continua creixent dia a dia malgrat el negacionisme del govern i l'esquerra

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut aquest dimecres dues persones que havien fugit després de tenir un accident a la C-260 a Vilatenim, Girona. El que semblava un accident normal va acabar destapant un delicte greu de possessió de drogues i armament. Resulta que els dos subjectes, d'origen magribí, portaven al vehicle cocaïna i una arma retallada.

La furgoneta en què viatjaven els detinguts havia estat envestida per un vehicle de luxe de manera intencionada. Els testimonis van avisar els efectius d'emergència, però quan la policia va arribar els infractors ja no hi eren. La furgoneta havia patit danys importants, i en ser registrada van trobar la droga i l'arma.

La policia va iniciar llavors una investigació per aclarir les causes de l'accident i trobar els ocupants del vehicle. Agents de la Guàrdia Urbana van trobar els dos presumptes implicats en una zona propera a l'accident. Es tracta de dos joves d'origen magribí, i ara busquen un tercer sospitós.

Inseguretat creixent a Catalunya

El cas ara està en mans dels Mossos d'Esquadra, que van registrar el vehicle més a fons per veure si hi havia més droga i van obrir una investigació. L'objectiu és saber d'on procedia la droga i l'arma, i per què van ser envestits de manera intencionada. Tot apunta a un cas de narcotràfic que podria estar relacionat amb les màfies que operen a Catalunya i que, com demostra aquest succés, posa de manera seriosa la seguretat ciutadana.

La inseguretat continua creixent a Catalunya mentre el Govern il'esquerra neguen la realitat quotidiana de molts barris i ciutats. El problema es veu agreujat per fenòmens com la multireincidència i la presència de màfies dedicades al tràfic de drogues. Malauradament, vídeos com el d'aquest accident ja formen part del paisatge quotidià a molts llocs de Catalunya.

Les dades oficials apunten a un augment dels delictes greus el darrer any, com ara els homicidis, els robatoris amb violència i les agressions sexuals. A la societat hi ha un clam per al reforç de la seguretat, i ha aparegut també el debat sobre la immigració.

➡️ Actualitat

Més notícies: