Muntatge d'Avinguda Ramón i Cajal de Tarragona i cercle amb Santiago Castellà, subdelegat del Govern a Tarragona
ACTUALITAT

Dos joves atraquen Santiago Castellà, subdelegat del govern espanyol a Tarragona

Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per trobar els assaltants. A més, podrien haver obtingut objectes amb informació confidencial

Dos joves han assaltat aquest divendres a la nit el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Santiago Castellà. Els fets han tingut lloc a l'avinguda del Ramón i Cajal, al centre de Tarragona, quan el subdelegat del PSC caminava per l'avinguda. Segons va explicar a la policia, els dos joves el van tirar a terra i el van robar.

Tot i la recerca iniciada per agents dels Mossos d'Esquadra per la zona, no van aconseguir trobar els atacants. La Unitat d'Investigació de la comissaria de Tarragona ha obert una investigació per aclarir els fets i localitzar els responsables. La policia catalana no ha volgut donar detalls de quin és el botí robat, tot i que asseguren que són dos lladres habituals, que segurament no sabien qui era la víctima.

Ara com ara, no hi ha constància que els lladres s'hagin fet amb documentació crítica del subdelegat. No obstant això, si se sap que es van emportar el terminal mòbil, el qual sí que podria contenir informació reservada.