Muntatge saló i terrassa del palauet de Barcelona en venda
ACTUALITAT

La casa del Passeig de Gràcia de Barcelona que ven per 14 milions d'euros

Idealista ha posat a la venda un palauet de 700 m² dissenyat per l'arquitecte Joaquim Codina i Matalí

El palauet, de 700 m² construït a principis del segle XX per l'arquitecte Joaquim Codina i Matalí, ha posat a la venda per 13,8 milions d'euros.

Aquest immoble situat a la part dreta de l'Eixample de Barcelona, disposa de quatre habitacions —tres amb bany propi i vestidor— a la planta principal. A més, aquest palauet compta també amb un saló de 180 m², una recepció i una imponent biblioteca.

Biblioteca del palauet de Barcelona en venda
El palauet compta amb una imponent biblioteca | Idealista

I no només això, aquest palauet de principis de segle XX compta també amb una cuina moderna, un office, un bany de cortesia i diverses sales que antigament estaven destinades al servei.

Bany del palauet que es ven al centre de Barcelona
Tres dels quatre dormitoris disposen de bany privat i vestidor | Idealista

La façana amb elements modernistes, els vestíbuls acabats en marbre blanc, els sostres alts i els vitralls fan que aquest palauet s'hagi convertit en una autèntica joia. Tant és així que Idealista ho ha posat a la venda gairebé per 14 milions d'euros.

A la part del darrere, l'immoble disposa d'un jardí de 120 m² amb una font de marbre al centre i diversos porxos on poder gaudir de la tranquil·litat al centre de Barcelona.

Jardí del palauet en venda a Barcelona
El jardí compta amb 120 m2 i una gran font de marbre al centre | Idealista

La unió de tots aquests factors, sumat a la seva ubicació —a passeig de Gràcia— fa que aquest palauet sigui l'oportunitat perfecta per gaudir de la bellesa i la tranquil·litat en una de les zones més exclusives de la ciutat comtal.

Tot i això, aquest immoble no està a l'abast de totes les butxaques.