Imatge Juliana Canet amb micròfon
ACTUALITAT

Juliana Canet torna a fer-la grossa a xarxes i enfada milers de catalans

Juliana Canet i Roger Carandell han fet explotar les xarxes després d'un vídeo parlant sobre 'els pobles més lletjos de Catalunya'

Juliana Canet i Roger Carandell s'han tornat a ficar en problemes. Aquest cop la polèmica ha estat resultat d'un vídeo de TikTok.

En aquest vídeo, Juliana Canet ha pujat un vídeo al costat de Roger Carandell en què debatien sobre els pobles “més lletjos” de Catalunya. Així doncs, els tertulians han criticat pobles de llarg a llarg de la geografia catalana.

El vídeo ha provocat les crítiques d'alguns usuaris de TikTok i altres xarxes socials com X, abans Twitter. Molts han estat els usuaris de les dues xarxes socials que s'han sentit ofesos pels comentaris dels tertulians de Catalunya Ràdio.

Aquest ha estat el cas de @ferranlupii, que ha recriminat a Juliana Canet que critiqui la seva ciutat quan hi va acudir per al Festival Acústica.

A més, ha volgut recordar als tertulians alguns dels paratges “meravellosos” que té Figueres, com per exemple la casa de Salvador Dalí.

Molts usuaris de TikTok tampoc han dubtat a defensar pobles com Manlleu, Martorell o Llinars, que Juliana Canet i Roger Carandell també inclouen en la llista.

Comentaris de TikTok en contra d'un vídeo de Juliana Canet
Les xarxes socials s'enfaden amb Juliana Canet pel seu darrer vídeo de TikTok | TikTok, @julianacanet

Per rebaixar el seu nivell de 'hate', els tertulians de Catalunya Ràdio han decidit dedicar unes paraules a la gent que viu aquests pobles.

“Que consti que no estem ficant-nos amb la gent d'aquests pobles, que és maquíssima i encantadora. Encara més, perquè com que el poble els va en contra, tu t'has d'esforçar més com a persona”, deixava anar Carandell.

Una cosa en què Juliana Canet li donava la raó. “Tota la raó. Encara més, jo em podria enamorar tan fàcilment d'algú de Figueres que per això no hi vaig”, concloïa la catalana.

Aquest vídeo, que acumula més de 22.000 enllaços i 846 comentaris, ha fet que Roger Carandell i Juliana Canet hagi tornat a posar-se a les xarxes en contra.

I que, per algun casual, ni Vic, ni Cardedeu, pobles on van néixer els tertulians, apareixen en aquesta llista de “pobles més lletjos de Catalunya”.