Una dona somrient amb un suèter groc i una samarreta blanca, envoltada de decoracions festives, amb un cercle vermell que conté un signe d'interrogació al costat dret de la imatge.
ACTUALITAT

Barcelona tindrà un Carnaval aquest estiu: quan i on se celebra

Serà una festa amb desfilades plenes de color, premis temptadors i música que us farà ballar fins a la mitjanit

Catalunya es prepara per a una celebració única aquest estiu, marcant el retorn d'un esdeveniment molt esperat després d'una dècada d'absència. Aquest any, un vibrant i colorit Carnaval omplirà els carrers d'alegria i música, oferint a locals i turistes una experiència inoblidable.

Per petició popular, Castelldefels recupera el Carnaval d'estiu, un esdeveniment que havia desaparegut del calendari festiu durant els últims deu anys. Aquest Carnaval, una celebració alternativa als tradicionals carnavals d'hivern, promet ser un desplegament de creativitat, color i diversió. El proper 27 de juliol, el Passeig Marítim de Castelldefels es transformarà en un escenari de festa.

Activitats i horaris

La desfilada de la Rua començarà a les 19.00 hores i recorrerà el Passeig Marítim, oferint als espectadors una vista impressionant de les diverses comparses que hi participen. Aquestes comparses estaran formades per persones, grups, entitats i establiments que hagin decidit unir-se a la celebració. La Rua acabarà aproximadament a les 20.30 hores, donant pas al concert de fi de festa.

Un grup de persones toca tambors en una desfilada, vestint samarretes acolorides i adorns florals.

El concert de fi de festa, que s'estendrà fins a mitjanit, inclourà el lliurament de premis en diverses categories. Entre els premis destaquen el de la millor comparsa, que atorgarà 300 euros, i quatre premis més amb remuneracions que oscil·len entre 250 i 300 euros. Aquestes categories inclouen el millor acompanyament musical, millor disfressa, millor carrossa i millor coreografia, incentivant així la participació i la creativitat dels assistents.

Com participar

La inscripció per participar a la Rua és oberta a tots els públics fins al 14 de juliol. L'únic requisit és que les formacions estiguin compostes per almenys cinc persones. Els interessats es poden inscriure a través del lloc web de l'Ajuntament de Castelldefels, assegurant-se així de formar part d'aquesta vibrant celebració.

Muntatge amb una festa de Carnaval amb confeti i un calendari

El Carnaval d'estiu a Castelldefels representa una oportunitat per divertir-se i celebrar, i a més fomentar la cohesió social i la creativitat comunitària. El retorn d'aquest esdeveniment ha estat molt esperat i promet deixar una empremta inesborrable a la memòria de tots els participants i espectadors.

Aquest 27 de juliol, Castelldefels esdevindrà l'epicentre de la diversió i la cultura festiva, oferint a tots una jornada plena de música i alegria que serà recordada durant molt de temps. No t'ho perdis!

➡️ Actualitat

Més notícies: