Primer pla de les portes d´una botiga Mercadona, exterior

ACTUALITAT

L'alternativa de Mercadona a l'oli d'oliva tradicional: per a totes les butxaques

Mercadona vol que seguim consumint oli d'oliva a la nostra alimentació i ens porta una bona alternativa per estalviar

Tots sabem que l'oli d'oliva, sens dubte, és del millor que tenim per cuinar. A més, si és verge extra molt millor. No obstant això, pel fet que cada dia que passa l'or líquid té un cost més elevat, són moltes les persones que estan deixant de comprar-lo perquè no s'ho poden permetre.

Moltes vegades, s'està substituint per un altre de pitjor qualitat com pot ser l'oli de gira-sol, però Mercadona ens ha portat una bona solució per a aquest problema.

L'oli d'oliva a esprai de Mercadona

Tenint en compte el preu que té l'oli d'oliva, sens dubte el millor que podem fer per la nostra butxaca i per la nostra alimentació és fer-lo servir en esprai. Segur que penses que és una bona idea comprar l'ampolla d'oli normal i posar-la tu mateix en un esprai.

oli d´oliva Mercadona en format esprai
El format en esprai d'oli d'oliva Hacendado | Mercadona

Mala opció no és, però, aquest esprai que ven Mercadona ens assegura que protegeix el contingut d'agents externs perjudicials, assegurant-ne la frescor i la qualitat al llarg del temps. I, tanmateix, els envasos que tenim a casa no ens poden assegurar això.

El famós esprai d'oli d'oliva d'Hacendado el fabrica Olis Maeva SLU i és ideal per incloure'l en amanides, fregits i tota mena de coccions. Amb aquest format, fem servir només la quantitat justa de producte. Té una mida de 200 ml i es pot comprar per 3,30 €.

Per què cal consumir oli d'oliva?

En altres països s'usen altres tipus d'olis o, fins i tot, mantega per als diferents àpats, però no és gens beneficiós. El nostre or líquid ens aporta molts beneficis, per això consumir-lo sempre és una bona idea.

1. Cor content

L'oli d'oliva és alt en greixos monoinsaturats, com l'àcid oleic, motiu pel qual ajuda a reduir el risc de malalties cardiovasculars en millorar els nivells de colesterol a la sang i reduir la pressió arterial.

2. Defensa antioxidant

És ple d'antioxidants, com la vitamina E i els polifenols, que combaten l'estrès oxidatiu al cos. Aquests compostos ajuden a protegir les cèl·lules de danys i poden reduir el risc de malalties cròniques, com ara el càncer i les malalties neurodegeneratives.

3. Pell radiant

Els seus antioxidants ajuden a combatre l'envelliment prematur en protegir la pell dels danys causats pels radicals lliures. A més, ens proporciona hidratació i suavitat.

4. Una bona digestió

El consum d'oli d'oliva regular pot ajudar a millorar la digestió. Actua com un lubricant natural per al tracte digestiu, cosa que facilita el pas dels aliments a través del sistema digestiu i pot ajudar a prevenir el restrenyiment.

5. Reducció de la inflamació

Els àcids grassos i els antioxidants presents a l'oli d'oliva poden ajudar a reduir la inflamació al cos, cosa que pot ser beneficiós per a persones amb malalties inflamatòries com l'artritis.