Muntatge de fotos d'un plànol general de PortAventura i al costat una imatge de Tutuki Splash i al costat una dona amb cara de sorpresa

ACTUALITAT

Allau de crítiques a PortAventura per una de les seves atraccions: ‘Em pica tot’

En un vídeo de TikTok, els usuaris criticaven el color verd de l'aigua de l'atracció 'Tutuki Splash' i la poca cura que presenta

PortAventura ha estat objecte d'una allau de crítiques a causa d'una de les seves atraccions d'aigua més emblemàtiques, el Tutuki Splash.

En un vídeo viral compartit a TikTok, els usuaris han expressat el seu descontentament amb el color verd de l'aigua de l'atracció i van assenyalar l'evident descuit en el manteniment de l'atracció. Aquestes crítiques han posat de manifest preocupacions sobre els estàndards de qualitat i atenció a PortAventura.

El detonant de la polèmica al voltant de l'atracció Tutuki Splash a PortAventura va ser un vídeo publicat per @mireiadecler. Aquesta tiktoker explicava l'obertura d'aquesta atracció malgrat la sequera que està afectant Catalunya. Molts van expressar la seva indignació en observar l'aigua d'un to verdós, fet que va portar molts a especular que l'atracció feia servir aigües residuals.

Captura TikTok on es veu l'atracció de tutuki splash
Els usuaris de Tiktok han mostrat el seu descontent | @mireiadecler

La xarxa social es va omplir de comentaris en què usuaris manifestaven la seva repugnància i desgrat davant d'aquestes imatges. Fins i tot alguns feien broma sobre la suposada temàtica de l'atracció: “sobreviure als bacteris de l'aigua”.

A més, també va haver-hi crítiques dirigides a PortAventura per donar prioritat al turisme sobre la crisi hídrica que enfronta Catalunya, insinuant que el parc no ha pres mesures adequades per abordar-la.

Muntatge de fotos de diversos comentaris d'un TikTok on es mostra l'estat de l'aigua del Tutuki Splash, l'atracció de PortAventura
El TikTok s'ha omplert de comentaris negatius | TikTok, @mireiadecler, e-noticies.cat

Malgrat tot, un usuari ha comentat: “Recordeu que les atraccions d'aigua no les buiden, simplement l'aigua és succionada cap a uns túnels subterranis i després és tornada a la superfície”. Tanmateix, realment no se sap quin és l'origen d'aquesta aigua.

PortAventura torna a ser al centre de les crítiques després de l'accident del mes passat

Sembla que PortAventura no està tenint el millor inici de temporada. I és que aquest vídeo ha generat encara més rebuig entre els visitants habituals del parc després de l'accident del mes passat.

L'incident va tenir lloc el passat 11 de febrer, quan un arbre es va esfondrar a causa del vent i va causar lesions a 14 persones. Un succés que ha tacat la seva reputació.

Fotomuntatge de l'atracció Tomahauw de PortAventura i una rodona vermella del moment de l'accident
L'accident a la muntanya russa ha estat molt comentat | YouTube, MundoXDescubrir - Raul y Diana, TikTok, @conaventuraxj

El passat 14 de març la jutgessa va arxivar la causa arran de l'accident i va considerar que va ser fortuït, és a dir, que no hi va haver negligència per part de PortAventura.

Aquest fet hauria provocat encara més indignació a la població propera al recinte, que va ser conscient del fort vent que bufava en aquells moments. La jutgessa ha sentenciat que les atraccions han de tancar quan el vent bufa a més de 50 quilòmetres per hora, però aquell dia la velocitat de l'aire era inferior.

➡️ Actualitat

Més notícies: