Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una escola i al capdavant una rodona vermella amb l'Àgora Sant Cugat
ACTUALITAT

Com és l'Àgora Sant Cugat, el sisè millor col·legi d'Espanya?

El col·legi Àgora Sant Cugat de Barcelona ha estat considerat com el sisè millor de tot el país aquest 2024

El col·legi Àgora Sant Cugat, situat a la província de Barcelona, és el sisè millor de tot l'estat del 2024, segons una llista elaborada per El Mundo.

Aquest ha valorat fins a 100 escoles de tot Espanya, seguint criteris com ara la seva oferta educativa, el model d'ensenyament i els mitjans materials de què disposen, entre d'altres.

Per aquest motiu, l'Àgora Sant Cugat, que ha aconseguit 96 punts sobre 100, s'ha col·locat entre els 10 millors. Encara que, com és aquesta escola catalana i què és el que l'ha posicionat en un lloc tan alt de la llista?

Com és l'Àgora Sant Cugat, el sisè millor col·legi d'Espanya

L'Àgora Sant Cugat International School és el sisè millor col·legi de tot Espanya aquest 2024. Així ho deixa clar el rànquing elaborat per El Mundo, que valora fins a 100 escoles de tot el país.

Una posició dins del top 10 que aquest col·legi internacional d'ensenyament privat, situat al carrer Ferrer i Guàrdia de Sant Cugat del Vallès, ha aconseguit després de ser valorat especialment per les seves claus metodològiques i els seus plans d'innovació educativa. A més de comptar amb el model de qualitat ISO.

I és que es tracta d'un dels pocs col·legis catalans que estan autoritzats per impartir els tres programes del Batxillerat Internacional.

A més, els 1.838 alumnes que conformen l'Àgora Sant Cugat tenen l'oportunitat d'obtenir els certificats oficials de música, ja que compta amb el segell de qualitat del Conservatori del Liceu.

Un fet que justifica el seu elevat preu per accedir als estudis. El cost és entre 335 i 990 euros al mes. I és que compta amb molts serveis, com ara piscina, un club esportiu, una aula matinal o un menjador amb cuina pròpia, entre d'altres.

També aquest col·legi ofereix la possibilitat d'estudiar idiomes, entre els quals hi ha l'anglès, el francès, l'alemany, el xinès o el rus.

L'Àgora Sant Cugat és, a més, un centre examinador d'idiomes. Per això els seus alumnes poden examinar-se de les titulacions oficials de Cambridge, Delf, Goethe o Confuci.

No és l'únic col·legi català, però, que ha aparegut a la llista. Tot i que sí que es tracta del que més puntuació ha obtingut. El segueix, en novena posició, l'escola Montessori-Palau, ubicada a Girona.

Fora del top 10, trobem escoles de Barcelona com La Miranda, Virolai, SEK Catalunya, Vall, Salle Bonanova i OAK House School, i, a Girona, Les Alzines.

➡️ Actualitat

Més notícies: