Els addictes al formatge ja tenen la botiga més especial a Barcelona
De Singapur a Barcelona, ha aterrat el restaurant especialitzat en formatge més creatiu i exquisit de la ciutat
Als carrers de Barcelona ha sorgit una nova joia gastronòmica: Cheesebakers. Aquesta botiga és realment un paradís per als amants del formatge, oferint una àmplia varietat en totes les modalitats. Des dels clàssics fins als més exòtics, Cheesebakers té alguna cosa per satisfer tots els paladars.
Després de l'èxit dels cheescake a Singapur de Josep Maria Solanes i Òscar Balcells, dos empresaris catalans, finalment han obert una botiga a Barcelona. Gràcies al seu restaurant Olivia, situat a la ciutat asiàtica, la seva popularitat va anar creixent cada cop més.
Cheesebakers, la botiga perfecta per als amants del formatge
Si ets d'aquells que no pot viure sense el formatge, Cheesebakers ha aterrat a la capital catalana. De Singapur a Barcelona, aquest restaurant us sorprendrà per la diversitat de pastissos de formatge que ofereix, a més d'altres modalitats fetes a base de formatge.
Estàs buscant un lloc per gaudir d'un deliciós esmorzar, dinar o berenar? Cheesebakers és la destinació perfecta. El menú inclou l'exquisit pa suisse de formatge i tomàquet. A més, també podràs tastar les combinacions que ofereixen de focaccies i entrepans. Tot plegat amb un toc de creativitat que ho fa únic i irresistible.
La modalitat estrella de Cheesebakers
La veritable estrella de Cheesebakers en la seva varietat de cheesecakes. Tindràs l'oportunitat de delectar-te amb tres tipus diferents: el basc, amb brie, gorgonzola, cheddar o de cabra; l'anomenat New York, elaborat amb Lotus, Digestive i Oreo; i el cheesecake japonès, amb menys presència de sabor del formatge.
Això sí, no us podeu perdre l'oportunitat de tastar el clàssic cheesecake i el de te matxa, que segurament us sorprendran amb el seu exquisit sabor. Acosta't a Cheesebakers i tasta totes les varietats!
En canvi, si el que vols és menjar, pots demanar des de fondues i amanides amb formatge, fins a coques de recapte. Així mateix, per a un bon aperitiu, podeu gaudir d'una taula de formatges maridats amb vins o cava.
Més notícies: