Imatge de fons de dos hot dogs amb patates i dues imatges més, una de la ciutat de Barcelona a vista d'ocell i una altra d'unes persones amb frankfurts a la mà en un local
ACTUALITAT

Els 3 locals de Barcelona perfectes per celebrar el Dia Internacional del Hot Dog

Menjar és una bona forma de celebrar la vida i la ciutat comtal amaga alguns dels millors restaurants per fer-ho

Barcelona és un lloc perfecte per endinsar-se en diferents cultures i gastronomies. Per això, hem seleccionat tres restaurants on menjar-se els millors hot dogs de la ciutat. Aquest americà entrepà de frankfurt celebra aquest dimecres 24 d'abril el Dia Internacional, així que buscar els millors és gairebé una obligació.

Una tradició que ha crescut amb els anys a Barcelona

Casa Vallès, The Dog is Hot i HotDoks, són els elegits per fer les delícies dels paladars més exquisits. Casa Vallès és un local familiar que s'enorgulleix de ser un dels primers dedicats a aquest plat.

Als seus inicis a Barcelona se cenyien a cuinar els entrepans de frankfurt, però anys més tard, van ampliar la seva carta a altres entrepans. En aquest bar et pots fer un entrepà de gairebé tot allò que vulguis. Botifarra, cervella, tirolesa, bratwurst o hamburguesa de la casa.

Imatge de fons de la façana del Frankfurt Casa Vallés a Barcelona i una altra imatge d'un dels locals per dins

Així, amb una infinitat d'elaboracions que totes lliguen a la perfecció entre dos trossos de pa. Avui dia es pot gaudir dels plats a Terrassa, Barcelona ciutat i Badalona.

Modernitat a l'ordre del dia

The Dog is Hot es presenta com un lloc modern i poc convencional a Barcelona. Amb un estil propi estan especialitzats en hot dog tipus americà.

Imatge del local The Dog is Hot a Barcelona, amb una mostra de la carta en una altra imatge

També tenen opcions de frankfurts per a omnívors, vegetarians i vegans, amb moltes combinacions d'ingredients i salses. Així mateix, compten amb creacions pròpies inspirades en receptes de diferents països. La seva carta és infinita i és gairebé impossible no trobar res del teu gust a la seva proposta.

Sabor i salut, la combinació perfecta per a un frankfurt

Finalment, a HotDoks s'enorgulleixen de poder dir que són el primer lloc de venda de frankfurts ecològic de Catalunya, a Barcelona. Frankfurts i hamburgueses, les especialitats de la casa, s'elaboren cada dia amb carn 100% ecològica certificada i productes d'alta qualitat. La carta inclou a més entrepans gurmet i amanides.

Imatge del restaurant Hot Doks a Barcelona

Tot plegat, un univers gastronòmic ideal per celebrar un dia important. Tot i que el hot dog és un plat americà, avui dia ja està estès i popularitzat a tot el món. Normalment, s'associa a dies de festa o moments ràpids per menjar d'un mos.

De fet, és típic veure a ciutats com Nova York parades de venda al mig del carrer. A Espanya encara no ha arribat aquesta moda i, encara que també es poden veure a fires o festes en concret, els entrepans de frankfurt aquí, es mengen a taula.

➡️ Actualitat

Més notícies: