Llista de concursants de la segona edició de 'Bake Off: famosos al horno' a La 1
Victor Sandoval, Cristina Tàrrega o Mario Marzo formen part de la segona edició de 'Bake Off: famosos al horno'.
RTVE prepara la segona edició de 'Bake off: famosos al horno', el concurs de rebosteria de La 1 presentat per Paula Vázquez, que busca el millor pastisser o pastissera d'Espanya. Catorze famosos de les més diferents disciplines, actors, esportistes, presentadors, cantants i periodistes, s'ajustaran el davantal en aquesta nova entrega.
Els participants que afronten el repte en aquesta segona entrega són la cantant Yurena, la periodista Isabel Gemio, la presentadora Lidia Torrent, l'actriu Carmen Morales, la presentadora Cristina Tárrega, l'actriu María Adanez, la presentadora Nagore Robles, la dissenyadora Cósima Ramírez, el pilot de motociclisme Pol Espargaró, l'actor Mario Marzo, el vident Mastro Joao, el torero Finito de Córdoba, el presentador Víctor Sandoval i el cantant Mario Jefferson.
A 'Bake Off: famosos al horno', els aspirants a pastissers aprendran a fer les postres més espectaculars, descobriran les receptes més sorprenents, i viuran les situacions més hilarants. Les seves elaboracions es tornaran a sotmetre al judici de l'exigent i prestigiós jurat format pel xef Paco Roncero; la repostera Eva Arguiñano i el pastisser Damián Betular.
El vencedor guanyarà un premi que donarà a l'ONG de la seva elecció i prendrà el relleu Ana Boyer, guanyadora de la primera edició del concurs. L'emocionant final va aconseguir màxim de temporada i va liderar la franja d'emissió amb un 12,9% de quota i més de 3,1 milions d'espectadors.
Així és la mecànica de 'Bake Off: Famosos al Horno'
A cadascun dels episodis de 'Bake Off: Famosos al Horno', els aspirants hauran de superar dos reptes culinaris. Les elaboracions se sotmetran al judici d'un jurat exigent i prestigiós. A cada episodi, a més, hi participaran convidats i celebritats del món de la música, l'esport, la interpretació i, per descomptat, la gastronomia.
Els desafiaments canviaran la seva dinàmica segons passin els diferents programes i es podrà tractar de la prova d'autor, en què es reinterpreta un clàssic de la pastisseria. Així com la Prova fantasia, on es busca produir un impacte visual al jurat. O la prova tècnica, on tots els concursants cuinen una mateixa recepta sorpresa que serà avaluada a cegues.
Més notícies: