Muntatge de Yolanda Ramos rient a "Bake Off España", al costat del logotip del programa de TVE
TELEVISIÓ

Yolanda Ramos encén les xarxes a l'estrena de 'Bake off': tot el que s'ha dit

L'humorista Yolanda Ramos no ha dubtat a oferir a l'audiència moments d'humor i de personalitat única

TVE va llançar amb gran expectació el primer lliurament de 'Bake Off: Famosos al Horno'. Es tracta d'un nou programa de cuina que reuneix 14 coneguts rostres de la televisió i la música. Tots ells competiran al món de la rebosteria.

Això sí, ho ha fet amb una participant estrella. No falla, diuen a les xarxes socials. Yolanda Ramos ha copat les rialles i l'humor del programa.

Sens dubte donarà molt a parlar, i farà riure, durant aquesta primera temporada del programa. Ramos ha captivat el públic amb la seva habilitat a la cuina i el seu inconfusible sentit de l'humor. 

[tweet]1745566046071705826[/tweet] 

"Hauria d'aparèixer a tots els programes de televisió", asseguren

Els espectadors l'han aclamat a les xarxes socials, suggerint que hauria d'aparèixer a tots els programes de televisió. Fins i tot al telenotícies. 

L'elenc del programa també inclou figures com Rocío Carrasco i Julio Iglesias Júnior. Aquest darrer ha estat elogiat per la seva diversitat i carisma, convertint-se en la principal carta del programa.

A diferència de l'edició anterior, 'Bake Off: Famosos al Horno' només compta amb dues proves. Però s'estén fins passada la una de la matinada, cosa que ha generat crítiques per la falta de dinamisme a les proves.

Yolanda Ramos mai falla

L'humorista ha participat en ocasions anteriors a altres programes de televisió. Un dels més sonats va ser 'Tu Cara Me Suena'. Allà va posar veu i cos personatges d'humor que tampoc no van deixar indiferent ningú.

Cada setmana era una nova sorpresa i mai no defraudava. Per això, l'audiència sap que Ramos ho dona tot als concursos i, més enllà de guanyar, ella s'ho vol passar bé.

Una audiència ben atenta a les novetats

Tot i les opinions trobades sobre el programa, el primer lliurament ha generat una conversa animada a les xarxes socials. Allà els usuaris han compartit mems i comentaris sobre l'exercici dels famosos al món de la rebosteria.

L'audiència estarà atenta per veure com evoluciona el programa les properes setmanes. També per si aconsegueix mantenir el seu èxit tant a la pantalla com a les xarxes socials.