Muntatge de fotos de primer pla de José Antonio Avilés plorant en un primer pla i de fons una imatge d'ell amb la seva exparella

Telecinco analitza la ruptura que va viure José Antonio Avilés abans de ‘GH VIP’

José Antonio Avilés, molt afectat, va confirmar que havia trencat amb el seu xicot Antonio Vega

José Antonio Avilés ha entrat a GH VIP per substituir l'Oriana i s'està esforçant al màxim per avançar dins del concurs. El seu somni és arribar a la final, però alguns programes de Telecinco no li estan posant fàcil perquè estan traient el seu passat a la llum. Avilés va tenir una ruptura abans de Gran Hermano VIP que encara segueix donant molt de què parlar.

El cordovès es va fer conegut gràcies a Viva la Vida, un espai que li va donar l'oportunitat d'acostar-se al gran públic. Va ser en aquest format on va anunciar que s'havia separat del seu xicot, un jove anomenat Antonio Vega. Va donar aquesta notícia el 2021 i molts periodistes de la cadena no van descansar fins a descobrir què va passar realment entre l'exparella.

José Antonio Avilés plorant al plató del programa 'Viva la vida' després d'anunciar la ruptura amb el seu xicot
José Antonio Avilés es va sincerar a 'Viva la Vida' | Mediaset

José Antonio Avilés es nega a tornar a parlar d'aquest tema, però a Telecinco l'han tornat a posar a sobre de la taula. El mitjà digital de la cadena ha publicat una anàlisi sobre aquesta separació, tot recordant les paraules d'Avilés. El col·laborador, amb llàgrimes als ulls, va anunciar a Viva la Vida que va ser el seu xicot el que havia posat punt final a la relació.

Van estar dos mesos junts, però ha estat una de les històries més importants per a José Antonio. “Antonio ha decidit posar fi a la relació amb mi, no he estat jo. Ha estat ell, que m'ha trucat”, va explicar a Emma García.

José Antonio Avilés insinua a GH VIP que té un nou nuvi

José Antonio ja no vol parlar de la seva vida privada, per això prefereix guardar-se certs detalls. A Gran Hermano VIP ha insinuat que torna a estar enamorat, però tampoc ha donat gaires explicacions. Per això a la cadena de Mediaset s'han proposat a analitzar el motiu pel qual Avilés va trencar amb la seva exparella.

Laura Bozzo, Avilés i Jessica Bé parlant a la casa de GH VIP
José Antonio Avilés se sincera amb els seus companys | Mediaset

“M'ha dit que volia parlar amb mi, hem tingut una conversa i la relació s'ha acabat”, va explicar José Antonio. En tot moment va assumir la responsabilitat i va reconèixer que havia estat ell qui s'havia equivocat. “Hi ha hagut un desgast en la relació i jo he estat massa invasiu perquè visc les relacions amb molta efusivitat”.

Tot i que Avilés va assumir la culpa, més endavant va tenir problemes amb Antonio Vega. A Telecinco recorden que a Sálvame fins i tot es va arribar a dir que Vega podria estar motivat per interessos mediàtics.

Antonio Vega, exparella de José Antonio Avilés, assegut al plató de 'Viva la vida' el 2021 amb rostre neutre
Antonio Vega va participar de la notícia | Mediaset

L'actual concursant de GH VIP per tancar tots els rumors va dir: “Som amics i ningú aconseguirà enterbolir el que tenim”. Tot i això, dins del concurs s'ha negat a tocar aquest tema, per això els seus companys segueixen tenint tants dubtes.