Muntatge de fotos de primer pla de Sonsoles Ónega i Fabiola Martínez, totes dues amb rostre somrient
TELEVISIÓ

Sonsoles Ónega frena el programa per donar la millor notícia sobre Fabiola Martínez

Sonsoles Ónega ha compartit una gran notícia sobre Fabiola Martínez, que acaba de rebre un important reconeixement

Sonsoles Ónega ha donat una gran notícia sobre Fabiola Martínez al seu programa, i és que l'ex de Bertín Osborne ha estat elegida per la revista Forbes com una de les 75 dones llatines més destacades.

Una llista en què comparteix protagonisme amb altres cares conegudes com l'artista Rachel Valdés, ex d'Alejandro Sanz.

D'aquesta manera, Fabiola Martínez demostra que els escàndols de Bertín no han aconseguit fer efecte en la seva prometedora carrera. La model ha sabut obrir-se camí més enllà del seu ex, ja que tal com ella mateixa insinuava, no vol ser coneguda simplement com a 'dona de'.

Fabiola Martínez i Sonsoles Ónega es fan una abraçada emocionades al plató del programa 'I ara Sonsoles' d'Atresmedia
Sonsoles Ónega i Fabiola Martínez presumeixen d'una gran connexió | Atresmedia

De la mateixa manera, aquesta mateixa setmana Fabiola ha acaparat una gran quantitat de titulars, i és que Diez Minutos la presentava a la portada juntament amb un suposat nou amor.

Una notícia que la mateixa model s'ha encarregat de desmentir, però que alhora no impedeix que estigui oberta a l'amor. "Deixeu que qualli alguna cosa, per favor", demanava desesperada a la premsa davant l'assetjament rebut. I és que ella tem que cap home s'hi vulgui acostar amb una exposició mediàtica semblant.

Sonsoles Ónega dóna una gran notícia sobre Fabiola Martínez

Completament bolcada a la fundació del seu fill Kike, i també amb molts projectes sobre la taula, no hi ha dubte que Fabiola travessa un gran moment.

I bona prova és el reconeixement que acaba de rebre i del qual Sonsoles Ónega assegura sentir-se molt orgullosa. La presentadora està molt feliç per la que fos la seva col·laboradora, que sens dubte es convertia en una de les estrelles del programa.

Captura de pantalla de 'Y ahora Sonsoles' de l'entrevista de Fabiola Martínez amb Bertín Osborne al telèfon
Sonsoles dóna una gran notícia sobre Fabiola | Atresmedia

Lamentablement, els escàndols de Bertín i la pressió que sentia Fabiola Martínez a l'hora de donar la cara per ell a Y ahora Sonsoles, provocaven que finalment abandonés el programa.

Una sortida inesperada, davant la qual la model explicava que "el format requeria més implicació i era incompatible amb un nou projecte professional" que tenia entre mans.

Però, malgrat la seva marxa, Sonsoles Ónega i Martínez no han perdut aquesta connexió i química que sempre han tingut davant de les càmeres. Per tant, la presentadora no amaga com de feliç se sent pels nous èxits de què fos la seva companya.