Muntatge de fotos de Roberto Leal en primer pla mirant a càmera al costat del logo de 'Pasapalabra' i el plató del programa
TELEVISIÓ

Roberto Leal pot tornar a fer història amb ‘Pasapalabra’ un any després

Un recent avenç de Roberto Leal a ‘Pasapalabra’ ha fet saltar les alarmes sobre una nova possible victòria

Roberto Leal podria tornar a fer història a Pasapalabra després de sortir a la llum un avenç del programa. I és que en aquest sembla que tornarà a lliurar el premi.

De moment, s'han limitat avançar que passarà molt aviat, encara que molts esperen amb ganes tornar a tenir un gran duel com el que es va viure amb Rafa Castaño i Orestes Prieto.

En el seu moment, Castaño es va emportar el pot més gran en la història, valorat en ni més ni menys que 2.272.000 euros. Ho va fer d'una estrebada i sense donar-li cap opció al seu rival Orestes.

Després de la marxa dels dos grans protagonistes, Roberto Leal donava la benvinguda a Óscar i Moisés, els actuals participants cada tarda lluiten per tornar a repetir aquest momentàs.

Captura de 'Pasapalabra' amb Moisés Laguardia parlant amb un pol blau i negre el 17 d'abril del 2024

I, segons el que hem pogut veure en els avenços emesos a Antena 3, és possible que això passi abans del que ens esperem. Quan? De moment, la cadena ja ha advertit als seus seguidors que serà “molt aviat”, però sense voler entrar en més detalls.

D'aquesta manera, Roberto Leal podria tornar a fer història al capdavant del programa per segona vegada, tot just un any després de la victòria de Rafa, el març del 2023.

“Òscar i Moisès. Un pot de gairebé 2 milions d'euros. Tornaran a fer història? Descobreix-ho ben aviat a Antena 3”, cita l'avenç.

Roberto Leal podria tornar a lliurar el pot de Pasapalabra

Actualment, el premi del pot puja a 1.772.000 euros i, en cas d'aconseguir-ho, Moisés ho faria després de més de 230 entregues lluitant pel premi. I, si tot va bé, podria arribar a 1.800.000 euros, depenent de quan sigui el gran dia.

Mentre que, en el cas d'Óscar Díaz, ell porta 147 programes batent-se en un duel emocionadíssim i igualat. Curiosament, tots dos donaven lloc a una curiosa coincidència. I és que comptaven amb el mateix nombre d'errors al rosco i precisament a les mateixes lletres.

Rafa guanya el pot de 'Pasapalabra'

Concretament, parlem de 21 encerts i dos errors, a la I i a la S. “Quina cosa més rara”, comentaven els mateixos concursants d'allò més sorpresos.

No és una suma tan gran com la que es va emportar Castaño, però queda clar que és un autèntic dineral. Fins ara, tant Óscar i Moisés ja han estat molt a prop d'alçar-se amb el cobejat premi.

De moment, caldrà estar atent a cadascuna de les rondes perquè tot indica que podrien endur-se el pot en qualsevol moment. Encara que també seria possible que Antena 3 preparés un especial, com van fer en el seu moment amb Rafa Castaño i Orestes.

➡️ Televisió

Més notícies: