Captura de pantalla de la sèrie 'La Promesa' amb Jana i Manuel abraçats feliços i, al costat, un emoji de sorpresa

TELEVISIÓ

'La Promesa' juga amb el futur d'una de les parelles més estimades

Jana i Manuel segueixen sense acostar postures a 'La Promesa' malgrat els intents del jove per reconquerir-la

La tensió arriba al màxim a La Promesa quan es descobreix que Jerónimo és el veritable lladre del rellotge i el lacai protagonitza una forta baralla amb Salvador.

Per sort, Feliciano intervindrà a temps per evitar que el conflicte vagi a més. Però, encara que tothom ja sap la veritat, la marquesa es nega a permetre que María Fernández torni a la feina.

Dins del servei, intentaran amagar a la donzella la dràstica decisió de Cruz, que no pensa fer marxa enrere. Mentre que, al seu torn, la Jana es troba a l'habitació un regal inesperat.

Maria de La Promesa a la sèrie
Jana i Manuel, cada cop més distanciats | RTVE, Facebook

Manuel segueix disposat a reconquerir la seva estimada, però Abel aprofitarà una vegada més la jugada i farà creure la noia que és ell qui li ha deixat l'obsequi.

Finalment, i en la intimitat, el metge acaba reconeixent a la Jana que el regal no pot ser altre que de Manuel. Tot i que això no els ajudarà a tenir un acostament, sinó tot al contrari, i és que la donzella considera que el gest ha estat fora de lloc.

Manuel segueix disposat a recuperar Jana a 'La Promesa'

D'altra banda, i després que Curro hagi intervingut, Alonso accepta que Mr. Cavendish torni a fer els seus negocis a La Promesa.

El marquès ho comunica a Catalina i Pelayo, que reben la notícia amb molta alegria. Tot i això, cap no és conscient de les fosques intencions de l'anglès, que segueix endavant amb el seu negoci il·legal d'armes.

Muntatge escena de 'La Promesa' amb el seu logo i el de La 1
Curro s'enfronta a un gran perill | e-noticies.cat, RTVE

I mentre Catalina agraeix el gest que ha tingut el seu germà, la situació amb Pelayo no sembla que vagi millor. Tot i que la parella ja s'ha reconciliat, ella nota que el seu estimat encara segueix sense perdonar-li el desvergonyiment que li va fer.

Pel que fa a Vera, sembla que el seu intent d'acostar-se a Lope i entrar a cuines no li surt tan bé com esperava, ja que Simona no accepta la seva ajuda.

A més, Cruz i Lorenzo posen en marxa el pla per desfer-se de Curro, encara que els preparatius de la cacera faran que tots dos tinguin un fort enfrontament. Igual que la Jana, que també té algun frec amb el seu germà.