Muntatge amb els personatges de 'La Promesa' en una escala, el logotip de la sèrie i un emoji sorprès
TELEVISIÓ

'La Promesa' anuncia l'aparició d'un nou personatge que ho regirarà tot

Enmig de la recerca de María Fernández, un nou personatge aconseguirà colar-se dins de 'La Promesa'

La Promesa ens continua regalant sorpreses i una serà l'aparició d'un nou personatge. Enmig de la recerca del parador de María Fernández, Lope toparà amb Vera, una jove que està fugint del seu pare maltractador.

Desesperada, li suplicarà al cuiner que l'amagui durant uns dies, i ell aconsegueix colar-la dins de La Promesa, cosa que sens dubte regirarà les vides de la resta del servei.

A més, Cruz farà un pas endavant i anirà en contra de les ordres del seu marit en permetre que Mr. Cavendish torni a la mansió.

María Castro i Marga Martínez interpretant els seus personatges a 'La Promesa'
Pla intenta ajudar Petra i Feliciano a arreglar els seus problemes | RTVE

Alonso ja va avisar Pelayo que la tornada de l'anglès a La Promesa es podria considerar alta traïció, però ell troba l'aliada perfecta per dur a terme els seus plans foscos.

Així, la marquesa ajudarà Pelayo i Caterina a organitzar un altre tast amb les noves salses a esquena d'Alonso. Mentre que, dins del servei, Pla decidirà intercedir entre Petra i Feliciano per ajudar-los a reprendre la seva relació.

Un nou personatge arriba a 'La Promesa' i promet augmentar la tensió

Al mateix temps que la Jana també decideix sincerar-se amb la mestressa de claus sobre el secret que li ha revelat al seu germà Curro. Una cosa, que enfuria Pía, ja que podria posar de debò perill el seu fill Dieguito.

I, pel que fa a relacions trencades, també tenim la de Leonor amb la seva cosina Martina, amb qui està realment molesta després d'haver descobert el seu romanç secret. Això, al seu torn, aixecarà sospites dins de la resta de la família en veure-les tan distanciades. Acaben descobrint el seu amor per Curro?

Captura de 'La Promesa' amb Pelayo i Catalina passejant per un parc
El pla de Pelayo segueix endavant amb l'ajuda de la marquesa | RTVE

Pel que fa a María Fernández, la seva vida segueix pendent d'un fil i el temps ja corre en contra dins de la cova. Per sort, la seva amiga Jana no està disposada a donar-se per vençuda i també compta amb el suport del metge Abel.

La donzella ni s'imagina que tot podria ser una simple estratègia per cridar la seva atenció i recuperar-la. Aconseguirà el seu objectiu?