Posat d'Arkano amb la samarreta oficial de Supervivientes

TELEVISIÓ

Els altres 2 programes on va ser Arkano abans de 'Supervivientes' que pocs recordaven

Arkano és el tercer concursant oficial de 'Supervivientes', però no és la primera vegada que participa en un programa de televisió

Arkano és el tercer concursant confirmat de Supervivientes , però no és la primera vegada que participa en un concurs de televisió. Va néixer a Alacant sota el nom de Guillermo Rodríguez, encara que tothom el coneix pel seu sobrenom artístic. Amb només 15 anys es va convertir en campió d'Espanya de freestyle i es va posicionar com un dels rapers més importants del nostre país.

Arkano va guanyar la batalla de galls de Red Bull de 2009 i això li va donar molta popularitat al món de la música. De fet, el 2015 el van nomenar Campió Mundial de Batalles de Gals a Xile. Aquest mèrit el va portar a participar a La Voz , on va ajudar Melendi a formar el seu propi equip.

Fotografia d'Arkano amb Melendi a 'La Voz', tots dos somrient
Melendi ha treballat amb Arkano a 'La Voz' | Antena 3

Arkano va ser assessor de Melendi durant una temporada sencera després de la bona acollida que va tenir la seva cançó Deixa-la de ball . Exposar-se tant li va jugar una mala passada: els seus secrets van quedar al descobert i la polèmica no va trigar a arribar a la vida. El van acusar de compondre lletres massa ofensives, però ell segueix defensant que únicament està entretenint el seu estimat públic.

El concurs següent en què va participar va ser MasterChf Celebrity, espai que li va servir d'aparador i va poder mostrar la seva cara més amable. L'audiència ja coneix Arkano, per això la seva estada a Supervivientes donarà tant de què parlar.

Arkano viatja a 'Supervivientes'

Arkano coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle. Ha col·laborat amb artistes com Alejandro Sanz, Love of Lesbian, Rosana o Melendi i ara vol entretenir els seus fans. Abans de viatjar a Supervivientes va estar a TVE ia Antena 3, així que sap a què s'enfronta, coneix com és la televisió.

Captura d'Arkano com a concursant de MasterChef Celebrity
Arkano ha estat a TVE | RTVE

Arkano és un gran amant dels mitjans de comunicació, de fet ha estat treballant a la ràdio. Ha estat col·laborador a La Ventana, programa de la Cadena SER i també ha escrit el seu propi llibre. La nova estrella de Supervivientes va publicar el 2018 el llibre Castells a l'espai i va tenir una gran repercussió.

El jove genera molta repercussió amb els seus moviments i ha demanat perdó més d'una vegada. Durant una entrevista per a La Sexta va admetre que moltes de les seves cançons són ofensives.

"Quan vaig començar vaig heretar tots aquests comportaments, pensaments masclistes i homòfobs i els replicava a l'escenari. Quan tenia 14 o 15 anys, les meves primeres rimes tenien homofòbia i masclisme, però vaig poder evolucionar", va assegurar.