Muntatge de Pablo Motos amb Pedro Sánchez i el plató d''El Hormiguero' de fons
TELEVISIÓ

Pablo Motos esclata durament a 'El Hormiguero' contra Pedro Sánchez

Pablo Motos s'ha mostrat molt crític amb l'actitud del president del Govern

Pablo Motos atacava durament Pedro Sánchez durant el debat que va mantenir ahir a El Hormiguero amb els seus companys, Tamara Falcó, Cristina Pardo, Nuria Roca i Juan del Val.

I és que el tema que van tractar va ser l'acord del PSOE amb ERC i el pacte de l'amnistia, quan fa un temps el mateix Govern el condemnava.

Així, Cristina Pardo comentava que "és força cridaner per la quantitat de cessions del PSOE i les poques renúncies de l'independentisme".

Pablo Motos i Pedro Sánchez parlant cara a cara al plató d''El Hormiguero'
Pablo Motos, molt contundent amb això que està fent Pedro Sánchez | Atresmedia

I és que segons l'opinió de la periodista de la Sexta, “aquest acord és poc equitatiu, ja que no promou la igualtat”. I assegurava fins i tot que la sorprèn que el PSOE "estigui actuant contra un dels seus principis fonamentals, la igualtat".

Una opinió que compartia també Juan del Val, que introduïa Junts i Carles Puigdemont en la conversa. Segons ell, aquesta decisió és causada per un clar "atac de gelosia".

"Ha estat un atac de gelosia, no sabem si momentani o durador en el temps", assegurava respecte al fet que Junts s'hagi fet enrere.

Pablo Motos esclata contra Pedro Sánchez

Així, el marit de Nuria Roca troba una única solució enmig d'aquest conflicte, que no és cap altra que complir les lleis i assegurar-se que "aquells que cometen delictes rendeixin comptes per les seves accions".

Llavors era quan Pablo Motos decidia intervenir-hi i criticava directament Pedro Sánchez i la gestió que està fent de tot l'assumpte.

"El PSOE diu que hi haurà cessions també per part de Puigdemont. Potser es talla el serrell", comentava amb ironia. I aleshores passava a enviar un missatge contundent que deixava tothom sorprès.

Muntatge de fotos de Pablo Motos i Pedro Sánchez al plató d''El Hormiguero'
Pablo Motos no aprova això que està fent el PSOE | TVienes

El presentador, molt molest amb tot això que està passant al nostre país, assegurava que fins i tot li feia vergonya dir que és espanyol.

"He estat tota la meva vida als mitjans de comunicació, que ja en són uns quants, i mai havia sentit vergonya de ser espanyol, mai m'havia passat", comentava sobre això.

"I, probablement, si ara viatgés fora i em preguntessin d'on soc, diria europeu perquè no vull dir que soc espanyol, un lloc on sembla que hi ha presos polítics i per tant aquest no és un lloc lliure", tancava.