Muntatge amb Borja Prado amb el rostre neutre i Núria Marín somrient
TELEVISIÓ

Nuria Marín, víctima col·lateral del que ha passat amb Borja Prado a Telecinco

Borja Prado no pot amagar l'empremta que deixa al grup de comunicació en menys de dos anys de treball

Nuria Marín pujava al seu perfil d'Instagram fa quatre dies una fotografia en què apareixia somrient amb el plató de Socialité com a fons. Una imatge que contrasta amb les informacions publicades els últims dies sobre la continuïtat del programa i d'ella i la María Patiño com a presentadores. A això se suma la renúncia del Borja Prado, que dimitirà com a president de Mediaset Espanya després de menys de dos anys al lloc.

Prado deixa el càrrec en plena crisi d'audiència de Telecinco i amb algun dels seus propòsits sense acabar de complir. L'esmentat directiu va ser l'impulsor del Codi Ètic que va posar entre les cordes espais com Sálvame. Però no només aquest, altres programes de manufactura semblant es van veure afectats per mesures que buscaven acabar amb la 'telebasura'.

Borja Prado diu la darrera paraula abans del seu adeu definitiu

Així, l'última decisió que s'ha pres poc abans que Prado abandoni el càrrec és el final de la relació contractual entre La Fàbrica de la Tele i Mediaset. La notícia arribava just després de conèixer-se la marxa del Borja Prado. "Després de 17 anys de grans èxits, els accionistes de La Fàbrica de la Tele han acordat posar fi a la seva relació societària", deia el comunicat.

Una informació de què ja es parlava fa setmanes, fins i tot mesos, però que ha estat ara quan s'ha fet oficial. Alhora es coneixia que Socialité passa a pertànyer a Fénix Media, la productora del Christian Gálvez. En concret, des del 31 de desembre, quan finalitza el contracte amb la productora de l'Adrián Madrid i l'Óscar Cornejo.

Primer pla de Borja Prado amb el rostre seriós i mirant a càmera
Els canvis que ha fet Borja Prado a Mediaset afecten espais com 'Socialité' | Mediaset

Així, el programa que la Nuria Marín presentava cada dos caps de setmana començarà l'any que ve sota les ordres d'una altra productora. L'espai on s'analitza la crònica social nacional i internacional va iniciar el seu camí l'abril del 2017. Curiosament, l'espai de Telecinco havia estrenat nou grafisme i imatge fa poques setmanes.

Ara, gairebé 7 anys després de la seva estrena, Socialité iniciarà una etapa diferent. Mediaset li comunicava divendres passat a la María Patiño la seva decisió de no comptar amb ella per presentar Socialité el 2024. Pel que sembla, els plans del grup impliquen donar un altre aire a l'espai que conduirà Fénix Media Audiovisual.

Nuria Marín té clar quin és el seu futur després del final de La Fàbrica de la Tele

Pel que fa a la Nuria Marín, de moment no ha transcendit si compten amb ella o no al capdavant de l'esmentat espai. Encara que no hi ha gaires més detalls, sí que és cert que sonen alguns noms de Telecinco com a candidats a conduir el renovat espai. La María Verdoy, que va estar al capdavant de Rediséñame i que també va treballar a Fiesta, i el César Muñoz, copresentador d'Así es la Vida.

Mentre la Nuria Marín espera conèixer més detalls sobre el seu futur a Mediaset, la periodista no amaga els seus seguidors com se sent. La jove ha publicat a les seves stories d'Instagram una fotografia en què fa una confessió.

Storie de Núria Marín somrient al tren parlant amb un text dirigit als seus seguidors
Nuria Marín enviava als seus seguidors un missatge enigmàtic en què semblava referir-se a la fi d'una etapa | @nuriasecret, Instagram

"Últimament he après tantes coses", comença el seu missatge, "Estic orgullosa del camí recorregut. Podria ser un dia difícil, però jo només vull donar les gràcies per tot, somriure i mirar el futur". Un text enigmàtic que podria estar relacionat també amb la seva marxa definitiva de Mediaset.

El que es podria interpretar com un adeu a Socialité no implica que Marín s'acomiadi de la televisió. La lleidatana és col·laboradora d'Està passant de TV3 i a més compta amb el seu propi podcast Puro Salseo.

D'altra banda, té un gran èxit en plataformes com TikTok, on acumula 1,9 milions de seguidors. "Guanyo més diners amb les xarxes, sí", explicava en una recent entrevista.