Muntatge d'Anna Pérez Pagès somrient en una imatge en blanc i negre i un llaç negre
TELEVISIÓ

Mor després d'una dura malaltia la coneguda presentadora Anna Pérez Pagès

Anna Pérez Pagès ha deixat commocionat i de dol el món del periodisme cultural català arran de la notícia del seu traspàs

La reconeguda periodista Anna Pérez Pagès ha mort a causa d'una malaltia. Amb una trajectòria de més de dues dècades dedicades a la difusió de la cultura, deixa un llegat inavaluable al periodisme cultural català.

Durant nou anys, Anna Pérez Pagès va liderar el magazín cultural Àrtic. Hi va exercir un paper crucial com a coordinadora de continguts culturals a la cadena. La seva influència va transcendir les fronteres de Betevé, col·laborant amb mitjans de renom com Catalunya Ràdio, TV3, RAC1, Ràdio 4 i El Periódico.

Des de Betevé, s'ha destacat la seva extraordinària professionalitat, convertint-la en un referent del periodisme cultural. Alhora l'han recordat com una col·lega excepcionalment generosa en esperit i tracte. En una publicació en xarxes socials han assegurat que els seus companys ja la troben a faltar.

La trajectòria brillant d'Anna Pérez Pagès

L'entrada d'Anna Pérez Pagès a Betevé es va produir el 2008, quan es va unir al programa de literatura QWERTY. En aquest espai va tindre l'oportunitat de compartir escena amb Joan Barril. Més tard, va dirigir i va presentar el programa A escena, oferint una mirada personal i íntima a la cultura local a través de reportatges i entrevistes.

El 2013, va fer un salt significatiu al capdavant d'Àrtic, un magazín cultural diari a la televisió pública de Barcelona. La seva feina en aquest programa i el treball en equip van ser reconeguts amb un premi ARC de la indústria musical.

A més de la seva tasca als mitjans, Anna Pérez Pagès va compartir la seva experiència dirigint tallers. Concretament, oferia coneixements de comunicació cultural i xarxes socials a la Universitat Pompeu Fabra i a la Biennal de Venècia.

El llegat d'Anna Pérez Pagès perdurarà a la memòria dels que van tenir el privilegi de conèixer-la i treballar al seu costat. No hi ha dubte que deixa una empremta inesborrable al periodisme cultural català i més enllà.

El món de la televisió internacional també està de dol

Nick Sheridan, un dels presentadors més coneguts de la BBC, moria aquest mes de març a l'edat de 32 anys. El periodista de la BBC d'Escòcia deixava de respirar després d'una sobtada malaltia de què, per ara, no se'n coneixen més detalls.

La pèrdua de Nick Sheridan deixava desolats tots els que treballaven amb ell i els seus milers de seguidors. El seu cap de notícies a la BBC Escòcia, Gary Smith, s'hi va referir com "un col·lega meravellós".

➡️ Televisió

Més notícies: