Captura de Marta Flich amb Asraf Beno i Lucía Sánchez a 'GH Dúo'

TELEVISIÓ

Marta Flich, obligada a prendre mesures extraordinàries en plena final de 'GH Dúo'

Marta Flich comunica que el guanyador de 'GH Dúo' el coneixerem diumenge que ve a causa dels problemes experimentats amb l'aplicació

La final de GH Dúo ha estat plena d'emoció des del primer moment. I és que els tres finalistes: Manuel González, Lucía Sánchez i Asraf Beno, s'ho jugaven tot.

A més, quedava molt clar que la final de GH Dúo estaria molt renyida, i més quan tots tres compten amb tant suport.

Sobretot la Lucía i el Manuel, que han estat els grans favorits d'aquesta edició de GH Dúo. De fet, la sorpresa després que el Manuel s'hagi convertit en el primer expulsat de la nit i el tercer finalista, ha estat majúscula.

Captura de Marta Flich com a presentadora a la final de GH DÚO
Marta Flich durant la final de 'GH Dúo' | Mediaset

I més quan molts ja el veien com a clar guanyador de GH Dúo. "M'hauria encantat guanyar, però la gent no ho ha volgut així i res".

"Supercontent d'haver arribat fins aquí", ha comentat el noi després de rebre el veredicte. "Per mi és un somni complert".

Marta Flich anuncia mesures extraordinàries a GH Dúo

A més, assegurava que se sentia molt orgullós del concurs que havia fet. "He estat jo mateix en tot moment", ha manifestat. "Tot cor".

Just després de marxar, la Marta Flich ha comunicat que les votacions no podrien estar més igualades per a la Lucía i l'Asraf.

Abans de conèixer el guanyador de GH Dúo, s'ha produït un inesperat sorpasso. I és que tal com ha mostrat Flich a la pantalla, un comptava amb el 49,7% dels vots i l'altre amb 50,3%. "Mai a la història de GH Dúo hi ha hagut un duel tan igualat", ha comentat la presentadora.

Imatge de Lucía, Manuel i Asraf com a finalistes de 'GH Duo'
Els tres finalistes de 'GH Dúo' | Telecinco

En un determinat moment, la tensió ha estat màxima, i és que un error impedia que els usuaris poguessin votar. El que portava molts a acusar la direcció de GH Dúo de tongo.

De fet, a mesura que s'acostava el final del programa, la Marta ha anunciat que es veien obligats a prendre mesures extraordinàries perquè l'aplicació havia col·lapsat.

"Escolteu-me amb atenció. Som conscients que no heu pogut votar, i els percentatges estaven igualadíssims. Hem hagut de prendre una mesura extraordinària".

"No podem proclamar un guanyador avui, sinó que ho ampliem fins diumenge", ha informat la Marta Flich. Per primera vegada a la història del reality, GH Dúo no ha pogut proclamar el seu guanyador.